Dün meydana gelen olayla ilgili Okul Müdürü İsmail Gündüz, velilere mesaj atarak olayın içyüzünü anlattı ve söylentilere itibar edilmemesini istedi. Müdürün attığı mesaja göre; kendisinin okula atanan yeni matemeatik öğretmeni olduğunu belirten bir şahıs öğrencilere elle temas edince öğrencilerin şikayeti üzerine şahıs yakalanarak polise teslim edildi.

Daha sonra okul müdürü İsmail Gündüz tüm öğrenci velilerine şu mesajı çekti:

“13 Mayıs Pazartesi günü öğlen arası 13:00 civarlarında öğrencilerin evlerinden geldiği sırada yoğun kalabalık bir anda şüpheli görüntüsü olmayan şahıs girmiş, ilkokul öğrencilerine matematik öğretmeni olarak bu okula atandığını söyleyip yolu sormuş, bazı öğrenciler ile konuşmuş ve temas etmeye kalkışınca öğretmenlerine söyleyen öğrencilerin uyarısı ile nöbetçi öğretmenlerimiz, idareci ve diğer öğretmenlerimiz tarafından şahıs alınarak müdür yardımcısı odasına getirilmiş, kızını aradığını beyan edince verdiği isimde öğrenci okulumuzda olmadığı görülünce şüphe üzerine  Polise bilgi verilmiş ve adli süreç başlamıştır. Muhatap olunan öğrencilerimizde bir sorun yoktur ve bu konuda da gerekenler yapılmıştır.

Bunun dışındaki bilgi kirliliğine itibar etmeyiniz. Uydurulan olaylar ve bunları resmi ağızdan duymadan yaymak öğrencilerimizin okuldan soğumasına ve korku iklimine neden olacağı sorumluluğu ile hareket etmemenizi rica ederim.”

İsmail GÜNDÜZ

Uşak’ta gerilim dolu anlar tekrar yaşandı! Uşak’ta gerilim dolu anlar tekrar yaşandı!

Okul Müdürü

Muhabir: SALİH KILINÇ