Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 24 Şubat 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

  • Emine Sarol 

Bayram Sarol ve Ayşe Gergin'in Annesi, Emine Sarol vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Eskigüney Köyünde defnedildi. 

  • Yılmaz Türkmenoğlu 

Taksici Esnaflarından Hasan Hüseyin Türkmenoğlu’nun Abisi, Tedaş Emeklisi Merhum Mehmet Türkmenoğlu’un Kardeşi, Osman Murat Türkmenoğlu ve Selim Uyuşkan Türkmenoğlu’nun Babası, Avukat Süleyman Yılmaz Türkmenoğlu vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Keleter Camii’nden alınarak Şehitler1 Mezarlığına defnedildi.

  • Burçin Yılmaz 

Halil Yılmaz’ın Babası,  Burçin Yılmaz  vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Uşak Banaz İlçesinde defnedildi. 

  • Alime Tuncer 

Arzu Tuncer’in Annesi, Alime Tuncer vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Merkez Kısık Köyünde defnedildi.

  • İbrahim Erdoğan 

Mehmet Erdoğan’nın Babası, İbrahim Erdoğan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulubey Çamdere Köyünde defnedildi. 

  • Galip Tekin 

Karahallı Dumanlı Köyünden Nimet Tekin ve Aynur Aydoğan'ın Babaları, Galip Tekin vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Şekerevleri Camiinden alınarak Asri Mezarlığa defnedildi. 

  • Mehmet Ali Karabulut 

Rukiye Karabulut'un eşi, Mahmut ve Mesut Karabulut Babaları, Mehmet Ali Karabulut vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Emir Hatip Camii'inden allınarak  Yeşildere Köyünde defnedildi.

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Uşak en çok hangi ülkeye ihracat yapıyor? Uşak en çok hangi ülkeye ihracat yapıyor?

Kaynak: Bülten