Müzik Öğretmeni Ayhan Aydın’ın kurduğu ve şefliğini yaptığı “Aydost Türk Halk Müziği Topluluğu, Uşak Atatürk Kültür Merkezi’nde sunduğu türküler ve halk danslarıyla adeta büyüledi.

Ayyy

Ssunuculuğunu Necmiye Kurtaran Kıyar yaptığı programda buram buram Anadolu türkülerini solo ve koro olarak sunan topluluk salonu dolduran izleyicelerden dakikalarca alkış aldı.

Aydost (2)

Uşak’ta kaçak telefon operasyonu Uşak’ta kaçak telefon operasyonu

Türkülerin yanı sonra programda; Rabia Tokyay Dans ve Sanat Akademisi, Gül Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu ve Turka Dans ve Sanat Akademisi oyun grupları da halk oyunları ve dans gösterileri de geceye renk kattı ve izleyicilerden büyük alkış aldı.

Aydost (1)

Aydost (6)

Birbirinden güzel parçaların ve halk oyunlarının sahnelendiği gecede Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Etem Sevil emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Aydost (5)

Konser sonunda bir konuşam yapan Sevil, “Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü şehrimizde bulunan müzik topluluklarına destek vermeye devam ediyor.

Şef Ayhan Aydın öncülüğünde "Türkü Türkü, Oyun Oyun Anadolu Konseri" Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşti. Bundan sonra da Uşak Belediyesi olarak yerel sanatçılarımızın yetişmesi ve gelişmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Aydost (4)

Aydost (8)

Aydost (9)

Muhabir: SALİH KILINÇ