Uşak Seramik hisseleri aynı hızla çakıldı Uşak Seramik hisseleri aynı hızla çakıldı

Kendisini tanıyanların lüks ve şatafat için milletin parasını harcamayacağını bildiğini belirten Çakın, “Devletimiz ilk kez ticari bir bölgeyi, ticari alan ve konut olarak Uşak’ta dönüştürdü. Buranın cazibe merkezi olması için belediye binasını kentsel dönüşüm alanına taşıyacağımızın sözünü vermiştik.

Projesi bile çizilmişken, yeni bir belediye binası inşa etmek yerine çok daha ekonomik olan TOKİ tarafından işhanı olarak inşa edilmiş dört binadan ikisine belediyemizi taşıdık.

Ancak bazı olumsuzluklarla karşılaştık. Vatandaşlarımızın bir binadan diğerine geçtiğinde özellikle yağışlı havalarda çok zorlandığını gördük. Bu da bize iki binayı birbirine bağlama fikrini verdi. Biz makam odası değil iki binayı birbirine bağlayan bir bina inşa ettik” dedi.

Makam 3

“ODAMIZIN TEK LÜKSÜ TEK DÜĞMEYLE ELEKTRİKLERİN AÇILMASI PERDELERİN KAPANMASIDIR”

İlimize gelen özellikle bakan gibi üst düzey misafirleri karşılamada çok ciddi sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden Çakın, “Onun için bu bölmeyi yaptık. Makam odasını da buraya taşıdık. Şu anda vatandaşlarımız çok rahat bir şekilde binamıza giriyorlar ve diğer binada da çok rahat bir şekilde işlerini görebiliyorlar.

Şehrimizin iki temsil makamından birisi olan belediye başkanlığımıza gelen misafirlerimize; şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda taleplerimizi iletirken daha rahat bir şekilde ağırlayabilmek için yapmış olduğumuz son derece mütevazı bir makam odasıdır.

“Şöyle lüks böyle elektronik” deniliyor. Tek düğmeye bastığınız zaman ışıklar açılabiliyor ve perdeler kapanabiliyor. Bunun haricinde her kim lüks makam odası iddiasında bulunuyorsa gelip başkanlık odasını bakabilir ve neyi lükse buluyorsa açıklayabilirler. Makamımız herkese açıktır” ifadesini kullandı.

Makam 2

Muhabir: SALİH KILINÇ