Tatile Gidilecek Yerler Listesi Tatile Gidilecek Yerler Listesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun ana paydaşlığında, deprem felaketi sonrası "Omuz Omuza" yardım kampanyası ekranlara geldi. Bu kampanya kapsamında, futbolun önemli figürleri, ülkede yaşanan doğal afetin ardından dayanışma içinde yer aldı.

Kampanyanın başlangıcında dikkat çeken bağışlardan biri, Cantürk Alagöz'e aitti. Alagöz, "Omuz Omuza Türkiye" kampanyasına 5 milyon TL bağış yaparak geniş kitlelerce takdir topladı.

Cantürk Alagöz, geniş çaplı bir bağışta bulunan ve kampanyaya destek veren kişiler arasında yer alıyor. Ancak kimliği ve detayları hakkında daha fazla bilgi bulunmamaktadır.

"Omuz Omuza Türkiye" kampanyası, 1 Mart Çarşamba günü saat 20:00'da başladı. A Spor, beIN Sports, Spor Smart, Sportstv, S Sport, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV8 gibi televizyon kanallarında ortak canlı yayınlarla duyurulan bu kampanyaya, vatandaşlar "omuzomuza.org" web sitesi üzerinden kredi kartı bilgileriyle kolayca bağış yapabiliyorlar.

Cantürk Alagöz'ün yaptığı 5 milyon TL'lik bağış, kampanyanın önemli bir destekçisi olarak dikkat çekiyor. Ancak Alagöz'ün kimliği ve bağış sebebi hakkında daha fazla bilgiye erişim şu an için mümkün değil.

Kaynak: Bülten