Uzun zamandır CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba ile CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım arasındaki sürtüşme resmen küfürleşmeye ve taraflar arasında yumruklu kavgaya dönüştü.

Uşak Karun AVM yıkımdan döndü Uşak Karun AVM yıkımdan döndü

Cchhp (1)

Edinilen bilgilere göre; Başkan Yalım, danışma meclisinin yapılacağı AKM binası önünde partiden ihracı için disiplin kuruluna şikâyet ettiği parti üyesi Kudret Yörük’ü görünce AKM çalışanlarına içeri alınmaması için talimat verdi.

Bunu öğrenen Milletvekili Ali Karaoba, “Bir CHP Üyesini nasıl danışma toplantısına almazsın?” diye bağırdı.

Yalım; “Almıyorum. Kim içeri alacaksa görelim” şeklinde meydan okudu. Karaoba, Yörük’ü kolundan tutup içeri alınca taraflar arasında yumruklaşmalar oldu. Bu arada bir partili Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’a yumruk salladı. Ancak isabet ettirmedi.

Cchhp (2)

CHP’li Uşak İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Doğan ve birkaç partili de Kudret Yürük’ün salona alınmamasına tepki göstererek, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Tolga Pirinçci’ye “Partiye daha dün geldin. Ortalığı karıştırdın” diyerek üzerine yürüdü ve hakaretlerde bulundu.

Basın mensupları dışarı çıkarıldı. Birçok partili salonu terk ederken, taraflar arasında sürtüşmenin devam ettiği belirtildi.

Cchhp (3)

Muhabir: SALİH KILINÇ