Deniz Akkaya'nın Kızı Ayşe: Annesine Karşı İddialar Ortaya Çıktı

Manken Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızıyla yaşadığı kavgayı sosyal medya üzerinden paylaşarak gündemi sarsmıştı. Akkaya, kızının kendisinden habersiz yurt dışı planı yaptığını öğrenince telefonuna el koyduğunu ve sonrasında kendisini balkona kilitlediğini iddia etmişti. Peki, Deniz Akkaya kimdir ve kızı kim?

Deniz Akkaya Kimdir?

Didim'İn Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler Didim'İn Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler

3 Ağustos 1977 tarihinde İstanbul'da doğan Deniz Akkaya, aslen Kayserili'dir. İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandıktan sonra mankenlik kariyerine 1997'de "Best Model of Turkey Yarışması" birinciliği ile adım atmıştır. Uzun yıllar profesyonel mankenlik yapmış, ayrıca dizi oyunculuğu ve sunuculuk da yapmıştır. Tartışmalı aşkları, kazaları, alkol tedavisi ve estetik ameliyatlarla sık sık gündeme gelmiştir. İşadamı Efe Önbilgin ile ilişkisinden Ayşe adında bir kızı vardır.

Deniz Akkaya'nın Kızı Ayşe Kimdir?

Deniz Akkaya'nın İşadamı Efe Önbilgin ile ilişkisinden olan kızı Ayşe, 2009 yılında dünyaya gelmiştir. Henüz 15 yaşında olan Ayşe, annesiyle yaşadığı tartışmada adı geçen kişidir. Ancak olayla ilgili detaylar ve Ayşe'nin tarafı henüz netlik kazanmamıştır.

Deniz Akkaya'nın sosyal medya üzerinden paylaştığı bu kavga, magazin dünyasında büyük yankı uyandırmış ve kamuoyunun dikkatini çekmiştir. Gelişmelerle ilgili bilgilendirme yapılacak.

Kaynak: Bülten