Elektrik Kesintisinden Etkilenen Erzurum  ve Bölgeler

Erzurum'da yaşayanlar, Aras Elektrik tarafından gerçekleştirilen kesinti işleminden etkilenecekler. Özellikle Köprüköy ilçesi ve Aşkale ilçesinde yaşayanların elektrik kesintisinden etkileneceği belirtiliyor.

Erzurum'un Köprüköy ilçesinde bulunan Yağan Mahallesinde yapılacak olan yatırım çalışmaları sebebiyle 04 Mayıs 2024 tarihinde 09:00 - 17:00 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacak. Kesintiden etkilenecek yerler arasında Yağan DM (TR-3) Trafo Bölgesinin bir kısmı, Yağan Petrol TR-12, Yağan Yolüstü TR-2 TR18109 ve Yağan TR-1 bulunuyor.

Kütahya'da Yarın Planlı Elektrik Kesintisi Kütahya'da Yarın Planlı Elektrik Kesintisi

Ayrıca aynı gün, yine Köprüköy ilçesinde Soğuksu köyü ve çevresinde 09:00 - 17:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacak. Kesintiden etkilenecek mahalleler arasında Yukarı Kızılca, Akçam, Kemal Karadaş Petrol ÖTR, Karataşlar, Güzelhisar, Dumankaya, Geyikli, Çatalören, Yukarı Çukur, Çöplük, Akçam İçme Suyu ÖTR, Çelikler Çatalören ÖTR, Uğur Sefil ÖTR ve Soğuksu Eski Su yer alıyor.

Aşkale ilçesinde ise Ortabahçe çıkışında bakım onarım çalışmaları nedeniyle 04 Mayıs 2024 tarihinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanacak. Kesintiden etkilenecek bölgeler arasında Ortabahçe Eski ve Yeni TR'leri, Abdalcık, Düzyurt, Güllüdere, Eski Askeriye Lojmanları, Merdivenköy, Yeni Mahalle, Nail Cinsli Özel TR, Kandilli Yem Fabrikası Özel TR ve diğer birçok mahalle bulunuyor.

Aras Elektrik tarafından yapılan duyuruya göre, kesinti işlemi şebeke yenileme ve bakım çalışmaları, arıza giderme gibi sebeplerle gerçekleştiriliyor. Kesinti süresince vatandaşların gerekli önlemleri almaları önemle tavsiye ediliyor.

Kaynak: Bülten