İstanbul'da bulunan Fatih Camii'nde gerçekleşen bir olayda, Camii İmamı Kurra Hafız Galip Usta ile cami cemaatinden bir kişi, yatsı namazı öncesi meydana gelen bıçaklı saldırıda yaralandı. Olayın ardından Usta ve yaralı vatandaş, hastaneye kaldırıldı, ancak hayati tehlikeleri bulunuyor.

Edinilen bilgilere göre, ismi Ö.S. olarak belirtilen bir şahıs, yatsı namazı öncesinde Fatih Camii'nde slogan atarak cami içerisinde huzursuzluk çıkardı. Özel güvenlik görevlileri tarafından camiden çıkarılan şüpheli, namazın ardından tekrar camiye döndü.

Uşak'ta motosikletle midibüsle çarpıştı: 1 kişi öldü Uşak'ta motosikletle midibüsle çarpıştı: 1 kişi öldü

Namazın sona ermesinin ardından imam odasına giren Ö.S., İmam Kurra Hafız Galip Usta ile konuşmak istediğini belirtti. Ancak bu esnada araya girmeye çalışan cami cemaatinden B.E. isimli vatandaşı bıçakla yaraladı.

Olayın hemen ardından polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince hastaneye kaldırıldı, ancak hayati tehlikeleri bulunuyor. Şüpheli Ö.S. ise gözaltına alındı.

Yaşanan bu olay, cami cemaati ve yerel halk arasında endişe ve üzüntüye yol açarken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Merkezi

Editör: Seher ZEYBEK