Galatasaray, Yusuf Sarı ile Anlaşma Sağladı:

Galatasaray, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor ve bu kapsamda Adana Demirspor'un 25 yaşındaki kanat oyuncusu Yusuf Sarı ile anlaşma sağladı. Sarı-Kırmızılı takımın, Yusuf Sarı ile 30 Haziran 2025'e kadar sürecek bir sözleşme imzaladığı bildirildi.

Yusuf Sarı'nın Adana Demirspor ile olan sözleşmesinin 30 Haziran 2025'te sona erecek olması, bonservis pazarlıklarının kısa sürede sonuçlanmasını bekleniyor. Galatasaray, milli futbolcuyu transfer ederek Adana Demirspor'a bonservis geliri sağlamış olacak.

Yusuf Sarı, çok yönlü bir oyuncu olarak tanınıyor. Hem sağ hem sol hem de forvet bölgelerinde görev yapabilen 1.68 boyundaki oyuncu, Teknik Direktör Okan Buruk'un elini ciddi şekilde rahatlatabilir.

Adana Demirspor'da başarılı bir performans sergileyen Yusuf Sarı, 2022'de Çaykur Rizespor'dan transfer olmuştu. Burada adeta yeniden doğan Yusuf Sarı, geçtiğimiz sezon ligde 24 maçta görev alarak 3 gol ve 8 asistle takımına katkı sağlamıştı.

Hafta sonu Uşak’ta sinema keyfi: 7 film vizyona girdi Hafta sonu Uşak’ta sinema keyfi: 7 film vizyona girdi

Yusuf Sarı Kimdir?

Yusuf Sarı, 20 Kasım 1998'de Martigues, Fransa'da doğmuş, orta saha ve sağ kanat pozisyonlarında görev alan Türk milli futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2017 yılında Marseille B kulübünde başlayan Sarı, daha sonra sırasıyla Marseille, Clermont, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor kulüplerinde forma giymiştir.

Yusuf Sarı'nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak belirtilmektedir.

Galatasaray'ın Yusuf Sarı'yı transfer etmesiyle birlikte, takımın yerli havuzunu güçlendirmek istediği ve Yusuf Sarı'nın en önemli hedeflerden biri olduğu belirtilmektedir.

Yusuf Sarı, 2022-23 sezonunda Adana Demirspor'a transfer oldu. Performansıyla dikkat çekerek milli takıma seçildi. 2023-24 sezonunda takımın UEFA Avrupa Konferans Ligi eleme turu maçlarında gösterdiği performans kadar, ligdeki ilk üç maçta yaptığı asistler de futbolcunun milli takıma seçilmesinde etkili oldu.

Yusuf Sarı ne kadar maaş alıyor?

Yusuf Sarı’nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro’dur.

Kaynak: Bülten