Umuda Koşanlar Derneği kurucusu ve eski oyuncu Gamze Özçelik, oyuncu Reshad Strik ile hayatını birleştirdi. Gündeme gelen evliliği ile merak edilen Gamze Özçelik kimdir? Çiftin evlilik haberini ortak arkadaşları sosyal medya paylaşımı ile duyurdu.

"Ortak bir yazı daha oldu kardeşim ile. Aynı günde evlenmek de dahil oldu. Ne kadar şükür etsem az... Çok mutluyum aynı zamanda çok da hüzünlü. Orada olmayı çok istememe rağmen nasip olmadıama kalplerimiz birdi. Rabbim Mekke'ye Medine'ye Afrika kıtasına tüm mazlum coğrafyalara birliktelik, umuda koşmak nasip olsun kıymetlim. Allah iki cihan saadeti nasip etsin. Kördüğüm gibi bir sevgi hanesi nasip etsin. Ağlıyorum ama sevinçten... Ömür boyu mutlu olun" ifadelerine yer verildi. 

Gamze Özçelik Düğün

Didim'İn Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler Didim'İn Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler

Gamze Özçelik Kimdir?

26 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Hayatının bir dönemi oyuncuculuk, sunuculuk ve modellik yaptı. Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999'da Elite Model Look 4. sü, 2000'de Kanal D 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır.

'Seni Seviyorum' isimli tiyatro oyununda oynamıştır. "Arka Sokaklar" isimli polisiye dizide Zeynep karakterini canlandırmaya devam etmektedir. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlenmiş ve birçok özel gecenin sunumunu yapmıştır. 

Yer aldığı yapımlar
Sunuculukları
Buzda Dans I
Buzda Dans II
Popstar Türkstar Altın Kelebek Ödülleri Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri

Filmler
Hırsız Var!, 2004

Dizileri
Eyvah Kızım Büyüdü, 1998
Cinler ve Periler, 2001
Tatlı Hayat, 2001
Serseri, 2003
Düşler ve Gerçekler, 2005
Savcının Karısı, 2005
Arka Sokaklar, 2006

Tiyatro Oyunları
Seni Seviyorum, 2006

Kaynak: Haber Merkezi