Gülşah Çomoğlu, 'Umudun Kıyısında', 'Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi', 'Yüksek Sosyete' gibi yapımlarda rol alarak geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Özellikle 'Kasaba Doktoru' dizisindeki performansıyla dikkat çeken Çomoğlu'nun ölüm haberi sanat camiasında ve sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı.

Acı haberi, 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Nursema karakterini canlandıran yakın arkadaşı Ceren Karakoç, Instagram hesabından duyurdu. Karakoç, Çomoğlu'nun fotoğrafını paylaşarak, “Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni” notunu düştü.

Gülşah Çomoğlu Kimdir?

30 Mayıs 1986'da Ankara'da doğan Gülşah Çomoğlu, Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümünden mezun oldu. Kısa sürede büyük başarılar elde eden Çomoğlu, birçok yapımcı tarafından aranan bir oyuncu haline geldi. Sahne sanatları alanında da aktif olan Çomoğlu, 'İki Efendinin Kuşağı', 'Troyalı Kadınlar', 'Kafatası', 'Yeşil Kuş', 'Tanrı', 'Hürrem Sultan', 'Camdan Kalp', 'Venedik Taciri' gibi tiyatro oyunlarında rol aldı.

Televizyon kariyerinde ise 'Unutma Beni' dizisinde Asuman karakterini canlandıran Çomoğlu, 'Kasaba Doktoru' dizisinde ise Bahar rolüyle izleyicilerin beğenisini kazandı.

Yarın Afyonkarahisar'da Planlı Elektrik Kesintisi Yarın Afyonkarahisar'da Planlı Elektrik Kesintisi

Gülşah Çomoğlu'nun vefatı, sanat dünyasında derin bir üzüntüye neden oldu ve ardında unutulmayacak performanslar bıraktı. Sevenleri ve meslektaşları tarafından sevgi ve özlemle anılacaktır

Kaynak: Bülten