Uşak Milli Eğiitm Müdürlüğü Haberleri

Uşak Milli Eğiitm Müdürlüğü haberleri ve güncel Uşak Milli Eğiitm Müdürlüğü gelişmeleri, Uşak Milli Eğiitm Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Uşak Milli Eğiitm Müdürlüğü fotoğrafları ve Uşak Milli Eğiitm Müdürlüğü haberleri Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ve Uşak çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Müdürü Bülent Güngör, 4 yıldır güçlendirilemeyen Bozkuş...

Gündem

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “"Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri” Atatürk Kültür Merkezi (AKM)' de başladı.

Gündem

Uşak’ta bulunan fen ve sosyal liseleri, Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisinde bir araya gelerek ideal insan olmayı tartıştı.

Gündem

Gaziantep’te 3 gündür devam eden Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Uşaklı minik karateciler Türkiye Şampiyonu oldu.

Gündem

Uşak Millî Müdürü Halil Yücel başkanlığında özel öğretim kursları ve kişisel gelişim kurslarının temsilcilerinin katılımlarıyla “Özel Öğretim Kursları ve Muhtelif...

Gündem

Uşak Belediyesi tarafından yürütülen "Sağlıklı Gelecek, Bisikletle Gelecek" kampanyası kapsamında Uşak’taki okullara bisiklet dağıtımına devam ediliyor.

Gündem

Uşak Belediyesi tarafından “Sağlıklı Gelecek, Bisikletle Gelecek” projesi kapsamında öğrencilere bisiklet dağıtımı yapıldı.

Gündem

Uşak Valiliği      himayesinde ve Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde başlayan “Kitap okuyorum” kampanyası çığ gibi büyüyor. Uşaklılar kitap okumayı sevdi.

Gündem

TEC-SEN Uşak Şube Üyeleri, kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmesini, 1. dereceye 3660 ek gösterge kanun teklifinin TBMM’de görüşülmesini iistedi.

Gündem

Bu protokol ile Uşak'ta nitelikli, öncü ve yaygın bir eğitim sürecinin hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Gündem

Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında Çevre Mahallesi İlkokulunu ziyaret etti.

Gündem

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlçe Millî Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı, Uşak Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel başkanlığında yapıldı.

Gündem

Uşak’ta 1994-004 yılları arasında Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Isparta Atabey İlçe Belediye Başkanı Tevfik Atasoy hakkındaki iddialar basında geniş bir...

Gündem

Uşak’a göreve başlayalı iki ayı aşkın bir zaman olmasına rağmen Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri bitmek...

Eğitim

Uşak’ta okul bahçeleri, okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin geleneksel oyunları oynayabileceği mekânlara dönüştürülüyor.

Eğitim

Uşaklı özel Sporcu Fadime Yürük Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Türkiye birincisi olarak Uşak'ı sevindirdi.

Eğitim

Vali Ergün ve eşi Hülya Ergün'ün de katıldığı etkinlikte Uşak Özel Eğiitm Uygulama Okulu öğrencileri tüm hünerlerini sergiledi.

Eğitim

Uluslararası Caribu Matematik Yarışmasının 2. aşamasında Dünya 1.liği kazanan Turhan Akçay Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Hasan Feyzi Koçyiğit, Muhammed...

Eğitim

Uşak Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye'nin seçkin 22 Anadolu İmam Hatip Lisesi arasına girerek pilot okul oldu.

Eğitim

Uşaklı 2 öğrenci ''Uluslararası Caribu Matematik Yarışmasında Dünya şampiyonluğu kazanarak Uşak'ın gururu oldu.

Eğitim

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, “Uşak’ta eğitim hizmetleri ve standartlarının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu rakamlarla açıkladı.

Gündem

Uşak Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile Malkoçoğlu Ortaokulu’na 10 adet bisiklet ve ekipman dağıtımı yapıldı.

Eğitim

Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel 2023-2024 eğitim öğretim döneminin ilk ara tatiline giriş yapılması ile birlikte öğretmen ve öğrencilere...

Eğitim

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü Taşımalı Eğitim Birimi öğrenci servislerini denetledi.

Eğitim

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü, Uşak’taki okul kantinlerinde ve kendisine bağlı sosyal tesislerde İsrail menşeli ürünleri boykot ettiğini duyurdu.

Asayiş

Uşak’ta okulların güven ve huzur içerisinde eğitim ve öğretim yapabilmesi için güvenlik görevlileri 24 saat çalışıyor.

Gündem

Tüm yurtta olduğu gibi Uşak’ta Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlamalarına çok büyük proje ile hazırlanıyor. Projenin adı: "29 Ekim'de 1923...