Antalya'nın Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerleri Antalya'nın Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerleri

24 Haziran'da başlayacak 'İş Arkadaşı Oyunu' oyunculara IKEA'nın sanal evreninde çalışma deneyimi yaşatacak. Hayranlar, sınırlı sayıda ücretli rol sayesinde ev dekorasyonu hayallerini gerçekleştirebilecek ve bunun karşılığında para alabilecek. 'İş Arkadaşı Oyunu'ndaki ücretli roller için başvurular 16 Haziran Pazar gününe kadar açık olacak. IKEA, 24 Haziran'da Roblox'a gelecek sanal bir evren olan 'İş Arkadaşı Oyunu'na ilk bakışı açıkladı. Sürükleyici deneyim, oyunculara, doğrusal olmayan kariyer yolculuklarının norm olduğu ve bölümler arası yatay hareketlerin sıradan olduğu IKEA'nın kariyerlere yönelik benzersiz yaklaşımını deneyimleme fırsatı veriyor.

Ikea Iş Ilanı

Sanal mağaza, markanın ana akım oyunlara ilk adımı olmasının yanı sıra, insanlara kendilerini IKEA'nın çalışma dünyasına kaptırma şansı da verecek. Oyunda sınırlı sayıda ücretli, sanal iş arkadaşı rolü mevcuttur.  

Sanal mağazadaki görevler için başvurular 16 Haziran Pazar günü sona eriyor. 10 yeni çalışan alınacak. Başarılı başvuru sahipleri, tıpkı gerçek dünyada olduğu gibi becerilerini geliştirebilecek, müşterilere yardımcı olabilecek ve departman değiştirmeye terfi edebilecekler.

Ikea Iş

Hatırlatmakta fayda var: Adayların 18 yaşının üzerinde olması ve Birleşik Krallık veya İrlanda'da yaşaması gerekiyor.

Başarılı başvuru sahiplerine IKEA'nın Londra'daki bir iş arkadaşının saatlik ücreti olan 13,15 £/saat ödenecek. 

Kaynak: Haber Merkezi