İnci Taneleri'ne Bomba Transfer: Sera Kutlubey Katılıyor!Inci Taneleri Nehir2

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi, yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Sosyal medyada her bölümüyle yankı uyandıran diziye yeni bir isim katıldı. Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin kızı Nehir'e hayat verecek oyuncu belirlendi.

Azem'in kızı Nehir'i canlandıracak olan Sera Kutlubey kimdir?

24 Ekim 1997 tarihinde Ankara'da doğan Sera Kutlubey, eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında Kehribar dizisiyle yaşadı. Ardından Babam ve Ailesi dizisinde rol aldı ve 2017 yılında İsimsizler dizisinde "Seher" karakterini canlandırdı. 2019-2020 yılları arasında Zalim İstanbul dizisinde "Cemre Yılmaz" karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı. 2022-2023 yılları arasında yayımlanan İyilik dizisinde ise "Damla" karakterini canlandırdı.

Sera Kutlubey, başarılı performansları ve genç yaşına rağmen edindiği deneyimlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış bir oyuncu olarak biliniyor.

İnci Taneleri dizisinin yeni bölümlerinde Sera Kutlubey'in Nehir karakterine getireceği yorum ve performans izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Pencereden düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Pencereden düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Inci Taneleri Nehir

Perşembe akşamlarına damga vuran İnci Taneleri dizisi, her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Karakterleri ve şarkılarıyla ilgiyle takip edilen diziye yeni bir isim daha katılıyor. Güzel oyuncu Sera Kutlubey, bu rol için seçildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Zalim İstanbul dizisinin ardından İyilik projesiyle yıldızı parlayan Sera Kutlubey, İnci Taneleri'nin Nehir'i olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Oyunculuğun yanı sıra yazarlık yönüyle de adından söz ettiren Kutlubey, daha önce Kehribar, İsimsizler, Hercai, Adım Farah gibi birçok başarılı projede yer almıştı.

İnci Taneleri dizisinin yeni bölümlerinde Sera Kutlubey'in performansı ve Nehir karakterine getireceği renk merakla bekleniyor. İzleyiciler, bu yeni katılımla dizinin heyecan dolu hikayesinin nasıl bir yön alacağını merakla bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi