CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, TBMM’de gündem dışı söz alarak AKP’li belediye döneminde milyonlarca liranın lüks ve şatafat için boşa harcandığını öne sürdü.

Karaoba; “31 Mart yerel seçimleri tüm Türkiye'de büyük ve acımasız yolsuzlukları gözler önüne serdi. AKP belediyelerinin milletin vergilerini nasıl hiç ettiği, hizmet bekleyen şehirlerimizin ve vatandaşlarımızın nasıl kandırıldığı bir bir ortaya çıkıyor.

Uşak ilimizin gururu sporcularımız harikalar yaratıyor Uşak ilimizin gururu sporcularımız harikalar yaratıyor

Yıllardır en temel hizmetlerin bile yapılmadığı, her yağmurda ev ve dükkânların su altında kaldığı, otogarı, spor tesisleri, altyapı hizmetleri yapılmayan Uşak Belediyesinin borcu 1 milyar 276 milyon TL. Bu ağır enkazdan ne utanan var ne yüzü kızaran.

Milyonlarca liraya makam odası, 750 bin TL'ye madalyon yaptıranları, hurdaları hiç edenleri Uşaklılar görüyor, hakkını soracak. Şatafat ve lükse harcanan paralar, israf ve yandaşa aktarılan vergiler, Uşakspor'u batıran zihniyet ve Uşak'ın kaynaklarını yıllardır boşa harcayanların devri artık bitmiştir. Uşak Cumhuriyet Halk Partisinin sosyal belediyecilik anlayışıyla üretimini ve gelirlerini artıracak, tüm gücümüzle çalışıp Uşak'ı hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Kaynak: BÜLTEN