Müsavat Dervişoğlu'nun eşi Nahide Dervişoğlu, Müsavat Dervişoğlu ile 1995 yılında evlenmiştir. Nahide Dervişoğlu, Müsavat Dervişoğlu'nun arkadaşının kız kardeşidir. Çiftin 2002 yılında Zeynep adında bir kızı dünyaya gelmiştir.

Hafta sonu Uşak’ta sinema keyfi: 7 film vizyona girdi Hafta sonu Uşak’ta sinema keyfi: 7 film vizyona girdi

Müsavat Dervişoğlu ise İYİ Parti'nin genel başkanı olarak görev yapmaktadır. Siyasi kariyerine Milliyetçi Hareket Partisi'nde çeşitli kademelerde ve gençlik organizasyonlarında görev alarak başlamıştır. 

Daha sonra MÇP Genel Başkanı Alparslan Türkeş tarafından görevlendirilerek MÇP Genel Merkezi'nde ve İzmir İl Teşkilatı'nda görev almıştır. MHP'nin İzmir İl Başkanlığı görevini sürdürmüş, aynı zamanda MHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve İzmir milletvekili adayı olmuştur.

Ancak MHP genel başkanlığına aday olmasına rağmen seçilememiştir. Son olarak, 27 Nisan 2024 tarihinde yapılan İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı'nda İYİ Parti genel başkanı seçilmiştir.

Müsavat Dervişoğlu hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için, belirtilen konular hakkında daha detaylı araştırmalar yapabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi