Yalım, cadde boyunca kendisini karşılayan kalabalığa teşekkürlerini sunarak, tüm Uşak halkına hizmet etme sözü verdi.

Başkan Yalım

Yalım,  "Bu alanda olan ve olamayan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Türk bayrağının altında bu vatanı, bu memleketi daha iyi yerlere getirebilmek için biz bu işe talip olduk, Benim için a, b, c partisi değil, Uşak’ta yaşayan tüm hemşehrilerimizin belediyeye geldiğinde kapımız sonuna kadar açık olacaktır," ifadelerini kullandı.

Antalya'nın Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerleri Antalya'nın Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerleri

Belediye Başkanı, kentteki sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için de çağrıda bulunarak, Uşak’taki milletvekillerine eski devlet hastanesinin yerine yeni bir devlet hastanesi yapılması konusunda işbirliği yapma çağrısında bulundu. Yalım, "Gelin Uşak’taki sağlık sorununu çözmek için birlikte çalışalım," dedi.

Özkan Yalım Uşak Belediye

Özkan Yalım, konuşmasında ayrıca, özellikle Dikilitaş, Karaağaç, Elmalıdere, Aybey ve Sarayaltı mahallelerine iki yıl içinde termal su getireceklerini belirterek, "Önceden de söz verdiğim gibi başta Dikilitaş, Karaağaç, Elmalıdere, Aybey ve Sarayaltı Mahallesi olmak üzere, nasıl Afyon’da nasıl Simav’da olduğu gibi termal suyla ısınıyorsa sizlere söz veriyorum 2 yılda bu beş mahalleye termal suyu getireceğim. Termal suyla uşaklı vatandaşımız da ısınacak." dedi. 

Uşak’ın yeni belediye başkanı, seçim sürecindeki rakiplerine de teşekkür ederek, yarışın artık sona erdiğini ve asıl amacın Uşak halkına hizmet etmek olduğunu belirtti. 

Muhabir: Ece Yıldırım