Reynmen'in Sevgilisi Emire Cansu Kurtaran Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Uşak’ta gerilim dolu anlar tekrar yaşandı! Uşak’ta gerilim dolu anlar tekrar yaşandı!

Ünlü şarkıcı Reynmen, geçtiğimiz hafta yayımladığı "Renklensin" adlı şarkısıyla müzik listelerinde birinci sıraya yükselerek büyük bir başarı elde etmişti.

Ancak, son günlerde müzik dünyasından farklı bir haberle gündeme geldi. Reynmen, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Emire Cansu Kurtaran'a romantik bir evlilik teklifi yaparak hayranlarını şaşırttı. Peki, Reynmen'in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Emire Cansu Kurtaran, 1996 yılında Bursa'da doğmuş olup, yaşamını İngiltere'de sürdürmektedir. Eynsford College mezunu olan Kurtaran, eğitim hayatına İngiltere'de devam etmektedir.

2017 yılında Türkiye'nin önemli güzellik yarışmalarından biri olan Miss Turkey yarışmasının finalistleri arasında yer almıştır. Ancak, yarışmada ilk 10'a giremeyerek derece elde edememiştir.

Reynmen'in uzun bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Emire Cansu Kurtaran, sosyal medyada da aktif bir şekilde yer almaktadır. Kendisine ait Instagram hesabında "@cansukurtaran" kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan Kurtaran'ın 26,9 bin takipçisi bulunmaktadır.

Reynmen'in evlenme kararı alması ve sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile romantik anlarını sosyal medyada paylaşması hayranlarını sevindirmiştir. Ancak, çiftin evlilik tarihine dair henüz net bir bilgi paylaşılmamıştır.

Kaynak: Bülten