Türkiye'nin 2003 yılında Eurovision'da zaferle çıktığı şarkısı "Everyway That I Can" ile tanınan ünlü şarkıcıErener, 9 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek olan Eurovision yarı finalinde, bu unutulmaz şarkısının farklı bir versiyonunu seslendirecek.Sertap Erener2

Erener, 9 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek olan Eurovision yarı finalinde, bu unutulmaz şarkısının farklı bir versiyonunu seslendirecek.

Eurovision Şarkı Yarışması heyecanı, İsveç'in Malmö kentinde düzenlenecek. 7 Mayıs ve 9 Mayıs 2024 tarihlerinde iki ayrı yarı finalde gerçekleşecek olan yarışmanın finali ise 11 Mayıs 2024'te yapılacak.

Pamukkale Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler Pamukkale Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler

Sertab Erener'in yeniden sahne alacağı bu büyük etkinlik, Eurovision tarihinde unutulmaz anılara sahne olan bir geri dönüşü temsil ediyor. Erener, Eurovision davetini aldığı andan beri sıkı bir hazırlık sürecinde olduğunu ifade etti.

Yarışma, aynı zamanda eski Eurovision yıldızlarının da bir araya geleceği bir platform olacak. 7 Mayıs'taki birinci yarı finalde İsveç'in ünlü pop yıldızı Benjamin Ingrosso sahne alacakken, 9 Mayıs Perşembe akşamı düzenlenecek ikinci yarı finalde ise daha önce Eurovision'da zafer kazanan kadın sanatçılar yer alacak. Bu özel gecede Sertab Erener'in yanı sıra 2005 yılında Yunanistan'a birinciliği getiren Helena Paparizou ve 1999 yılında İsveç'i birincilikle taçlandıran Charlotte Perrelli gibi isimler de sahne alacak.

Kaynak: Bülten