Şeyma Subaşı

İstanbul'da 2 Temmuz 1990'da doğan Şeyma Subaşı, aslen Samsunlu bir ailenin kızıdır. Babası muhasebe müdürlüğü mesleğini bırakarak çocuklar için ürün satan bir web sitesi açmış, annesi ise ev hanımıdır. Subaşı'nın iki kardeşi vardır; kendisinden küçük olan erkek kardeşi Ozan Berk ve iki yaş büyük ablası Kübra.

Skandal olay: Pastane imalathanelerinde bozulmuş 150 kilogram cevize el konuldu.! Skandal olay: Pastane imalathanelerinde bozulmuş 150 kilogram cevize el konuldu.!

Modaya olan ilgisi çocuk yaşlarda belirginleşen Şeyma Subaşı, Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde moda tasarımı bölümünde eğitim almıştır. Henüz 16 yaşındayken 2008'de Miss Turkey yarışmasına katılarak tanınmış ve ünlü tasarımcıların defilelerinde yer almıştır. Üniversite eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım Programı'nda tamamlamıştır.

Kariyerine hızlı bir başlangıç yapan Subaşı, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği "Var Mısın Yok Musun" yarışmasında 68 bin TL ödül kazanmış ve daha sonra aynı yapımcının "Yok Böyle Dans" adlı yarışmasında kostüm tasarımcısı olarak çalışmıştır.

2013 yılında Acun Ilıcalı ile tanışması, uzun bir birliktelik döneminden sonra 2017'de Fransa'nın Marsilya kentinde dünyaevine girmiş ve St. Tropez'de unutulmaz bir düğünle evlenmişlerdir. Ancak 2018'de boşanmışlardır. Şu anki partneri ise Guido Senia'dır.

Son zamanlarda, 5 aylık evlilik serüvenini 29 Eylül 2023 tarihinde noktalayan Subaşı, eşi Mohammed Alsaloussi'ye karşı psikolojik şiddet iddialarıyla gündeme gelmiş ve boşanma davası açmıştır. Beykoz Adliyesi'nde görülen davada çiftin boşanmasına karar verilmiştir.

Şeyma Subaşı'nın yaşamı ve kariyeriyle ilgili daha fazla bilgi merak edenler için devam eden haberler ve sosyal medya paylaşımları gündemi meşgul etmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi