Yalım, kendisinden önceki AK Partili belediye başkanlarının bazı gazetecilere sırf; “belediyeyi eleştirmesinler”  diye 6 milyon TL para ödediğini, ama artık 5 kuruş ödemeyeceğini, bu yüzden kendisi aleyhinde yayınlara başlayacaklarını belirterek vatandaşlardan bu tip haberleri okumamalarını istedi.

“Söz verdiğimiz bütün çalışmalarımız devam ediyor”

Seçildiği 2,5 aylık süreçte Uşak için ekibiyle ellerinden geleni yaptığının altını çizen Yalım, “Birçok projemizi başlattık. Birçok projemizde alt yapı aşamasındadır.  Bu projelere örnek verirsek:

Pazaryerlerinin üstünün kapanması, eski belediye binası önünden “Gazhane” dediğimiz Sinekli projesine kadar ulaşımı sağlayacak tramvay projemiz, bugün yetkili firma yetkilileri tarafından incelendi ve olumlu bulundu.

Bunun yanında termal suyla ilgili jeolojik araştırma ilgili firmayla gerekli anlaşmalar yapıldı. Otogar yapımı ile ilgili firmalarla proje çizimi ve yeni yerin belirlenmesi için çalışmalarımız devam ediyor.

Çarşı Uşak” projesinin yapılacağı eski pazaryeri ile ilgili de çalışıyoruz. Bu konuda bakanlıkla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz icraatları sizlerle paylaşmak durumunda kaldım” dedi.

Yaallm (1)

“Benden önceki belediye başkanları bu şahıslara 6 milyon TL ödemiş”

Yalım, açıklamasına çok ilginç iddialar ortaya sürerek şöyle devam etti: “Sizlerin vergilerinin toplandığı belediye ye sahte hesaplardan bir şeyler yazıp uydurmaya çalışan insanlar var. Benden önceki belediye başkanları sizlerin verginizden toplanan paralardan 6 milyon TL’yi bu kişilere ödemiş.

Uşak Nuri Şeker Şeker Fabrikası çalışacak personel arıyor Uşak Nuri Şeker Şeker Fabrikası çalışacak personel arıyor

Sırf belediyeyi eleştirmesinler diye firmasına, firması yoksa kayınpederlerinin ve kardeşlerinin üzerine 6 milyon TL para ödenmiş. Ama artık bitti. Ne yaparlarsa yapsınlar artık bunlara bir kuruş daha ödemeyeceğim. Bunu buradan tüm vatandaşlarımıza duyurmak istiyorum.

Değerli Vatandaşlarım!

Bizimle ilgili olmadık olumsuz şeyler yazacaklar. Kesinlikle okumayın. Bir şey varsa gelin benim makamıma ben gerekli açıklamayı yaparım. Yok, şu işe alınıyormuş, yok belediye başkan yardımcılarım şöyleymiş böyleymiş. Bir sürü asılsız şeyler yazılıp çiziliyor.

Bunları yaparken de davalık olmamak için hileli sahte hesaplar kullanıyorlar. Belediyeden vatandaşımın 5 kuruşunu bunlara kaptırmayacağım”.

Muhabir: SALİH KILINÇ