Uşak eski belediye binasında kendilerine tahsis edilen yerin tanıtımı için düzenlenen program, coşkulu ve hareketli geçti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın ilk konuşmacısı Uşak Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birlik Başkanı Atalay Savaş, sözlerine eski belediye binasının esnafa tahsis edilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek başladı ve bir önceki Başkan Mehmet Çakın’a çok teşekkür etti.

Fırıncı (3)

Savaş; “Biz buradaki esnaflarımız benimsediğimiz için bundan sonraki etkinliklerimiz burada yapmak ve burada bir sirkülasyon sağlamaya çalışacağız. Uşak Fırıncılar ve Unlu Mamuller Odası Başkanı Sayın Zafer Kurnaz’a da böyle bir etkinlik düzenlediği için çok teşekkür ederim” dedi.

Fırıncı 6

Daha sonra konuşan Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, “Bugün burada böyle hayırlı bir günde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir keyif aldığımı ifade etmek istiyorum.

Böyle bir eseri kazandıran her kimse Allah razı olsun. Birlik başkanımız ev yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bu etkinliği düzenleyen  Uşak Fırıncılar ve Unlu Mamuller Odası Başkanı Sayın Zafer Kurnaz’a ve yönetim Kurulu üyelerine de ayrıca teşekkür ederiz.

Buradan 30 yılı aşkın zamandır Uşak Fırıncılar Odası başkanlığı yapan ve benimle federasyonumuzun kuruluşundan bu yana 17 yıl emek veren ve Türkiye’de mesleğimize uzun yıllar katkı sağlayan Hasan Kurnaz Başkanıma da çok teşekkür ederim.

Uşak Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birlik Başkanımıza da böyle bir eser kazandırdığı için hayran kalmamak mümkün değil. Gelecekte daha güzel eserler vereceğine inanıyorum.

Odamızın, esnaf birliğinin, esnaf sicilin ve diğer odaların burada olması çok güzel. Böylesi bir güzellik her şehirde olmaz” dedi.,

Uşak’ta 2. Ulusal Otizm Eylem Planı Kapsamında Etkinlikler Düzenlendi Uşak’ta 2. Ulusal Otizm Eylem Planı Kapsamında Etkinlikler Düzenlendi

Fırıncı (4)

Daha sonra 30 yıldan fazla Uşak Fırıncılar ve Unlu Mamuller Odası Başkanı yapan Hasan Kurnaz ve Balcı’ya plaketler verildi.

Tanıtım programı; halk oyunları gösterisi ve verilen kokteylle sona erdi.

Fırıncı (1)

Programa; Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Düzce Fırıncılar Odası Başkanı İbrahim Korkmaz, İzmir Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Sırtı Kütahya Fırıncılar Odası Başkanı Murat Duran konuk olarak katıldı.

Uşak Ticaret İl Müdürü Abdulhafız Bozdağ ve diğer Uşak esnaf oda başkan ve yöneticileri de programa katılanlar arasında yer aldı.

Muhabir: SALİH KILINÇ