Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve Uşak protokolü Işık Çakır Sultan Cem Evi'nde Alevi Kültür Derneği ev sahipliğinde düzenlenen Birlik Cem törenine katıldı.

Berat gecesi nedeniyle Uşak Işık Çakır Sultan Cem Evi'ndedüzenlenen Birlik Cem törenineUşak Valisi Dr. Ergün ile birlikte Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Uşak Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, Uşak Müftüsü Burhan Çakır, Uşak Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Ceylan katıldı.

Alevi Dedesi Nazmi Aydedeoğlu'nun yönettiği cem töreninde, ülkemizde ve dünyada yaşanan acıların sona ermesine yönelik mesajlar verildi.

 Birlik Cem Töreni'nde şehitler için dualar edilerek beyitler okundu,  semah dönüldü. Cem töreninin ardından lokma dağıtıldı.

Birlik Cem töreni hakkında açıklamalarda bulunan Alevi Dedesi Nazmi Aydedeoğlu,''Uşak Işık Çakır Cemevimizde canlarımızla birlikte cemimizi gerçekleştirdik. Cemimize; Sayın Valimiz ev protokolümüzün değerli üyeleri katılmıştır. Kendilerine şahsım ve cemevimiz canları adına çok teşekkür ederiz. Çok yoğun bir katılımla cemimizi icra ettik. Hak, kabulü makbul eylesin.'' ifadelerine yer verdi.

Pamukkale Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler Pamukkale Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler

Alevi Derneği

Muhabir: Salih KILINÇ