Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının yeni eğitim ve hizmet binası açılış töreni gerçekleştirildi. Odanın yeni hizmet binası ise, Uşak Ticaret Odası'nın hemen yanında bulunuyor.

Yeni yapılan hizmet binasındaki açılışa Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Belediye Başkan Vekili Uğur Albayrak, Başkan Yardımcısı Halil Arslan, Uşak protokolü, TÜRMOB Genel Başkanı  Emre Kartaloğlu, diğer illerin oda başkanları katıldı. 

Tmmob Açılış

Program İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmalarıyla devam etti. 

Mustafa Mıdık

Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Mustafa Mıdık açılış konuşmasında, "Bir hayali gerçeğe dönüştürmek için azim ve fedarlık göstermek gerektiğine inanarak bu zorlu süreçte, bu eseri ortaya çıkarak,  380 üyemizin haklı talebini yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Binamızın tamamlanmasında emeği geçen tüm herkese genel başkanımıza, çalışma arkadaşlarıma, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'a teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni eğitim ve hizmet binamızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Emre Kartaloğlu

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, "Mustafa başkan çok heyecanlı, mutlu çünkü çok uğraştı. Uşak'ta böyle bir hizmet binasının olmasından çok mutluyuz. biz byük bir aileyiz. Aksaray'dan Çanakkale'ye kadar birçok oda başkanlarımız burada bizi yalnız bırakmadı. Meslek dayanışması gerçekten çok önemli. Burada bulunan tüm meslektaşlarıma ve oda başkanlarıma teşekkür ediyorum. Yeni oda hayırlı uğurlu olsun." dedi. 

Ergün Açılış Konuşması

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, "Burada 2019 yılından bu zamana kadar çabalarla oluşturtulurmuş bir ürün var. Bu ürünü görmek ve hizmete sunmak için sizlerle bugün burada olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Uşak'ta 220'si aktif olmak üzere 380 muhasebeci ve mali müşavir arkadaşımız var serbest çalışan. Yeni hizmet binasında tüm çalışan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun." dedi. 

Pamukkale Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler Pamukkale Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler

Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler oda binası bin 795 metrekare arsa üzerine kurulu, bin 328 metrekare inşaat alanından oluşan bodrum katta 250 kişilik rezerv konferans salonu, zemin katta 155, 175 metrekare bağımsız kiraya verilebilir 2 adet dükkan bulunuyor. İnşaatın bugün itibarıyla maliyeti 8 milyon 200 bin TL olarak açıklandı. 

Zeybek Açılış

Zeybek gösterisi ardından protokol, açılış kurdelesini keserek yeni hizmet binasını gezdi. 

Muhabir: Ece Yıldırım