Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, mahalleleri dolaşarak vatandaşın derdini dinlemeye başladı. Bu kapsamda ilk durağı Dikilitaş Mahallesi olan Özkan Yalım, mahalle esnafı ev vatandaşlarla kahvaltı yaptı. Daha sonra mahalle sakinlerinin derdini dinleyen Yalım, görüş alış verişinde bulundu,

Trhna 2

İşte Yalım’ın Dikilitaş Mahallesinde yaptığı birbirinden ilginç açıklamalar:

BELKAYA SUYU YENİDEN HAYAT BULACAK

“Belkaya Su Fabrikası’nı yeniden canlandıracağız. Buradan elde ettiğimiz suyla Uşak’ın şişe suyu ihtiyacını kendi topraklarımızın suyu ile karşılamayı planlıyoruz.

Uşaklının içme suyu ihtiyacını karşılamak için gerekli yatırımları yaptık. Su sorununu kökten çözmek için gece gündüz çalışıyoruz.

UŞAK GUİNNESS REKORLAR KİTABINA GİRECEK

Gerek adaylığım döneminde gerekse seçildikten sonra söz verdiğim gibi “Uşak Tarhana Festivali” ni 19-20 ve 21 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceğiz.

Bu ilk tarhana festivalimizde tüm Türkiye’de ses getirmek ve Uşak’ın tanınırlığını artırmak için 10 tonluk dev kazanlarda tarhana pişirerek dağıtacağız ve bu etkinlikle Guinness Rekorlar Kitabına gireceğiz.

Hafta sonu Uşak’ta sinema keyfi: 7 film vizyona girdi Hafta sonu Uşak’ta sinema keyfi: 7 film vizyona girdi

Trhna 1

TIR VE KAMYONLAR ÜÇ BÖLGEDE TOPLAYACAĞIZ

İlimiz içerisine bulunan tır ve kamyonlar için üç farklı bölgede otoparklar yapacağız. En çok 2 yıl içerisinde inşa edeceğimiz bu otoparklarla sizleri rahatlatacağız ve otopark konusunda yaşadığınız sıkıntıları sona erdireceğiz.

Az evvel, bana ilettiğiniz, kontrolsüz açılan zincir marketler, mülteci sorunu, üniversite yolu civarında oluşan koku ve Organize Sanayi Bölgesi kavşağındaki sorunları dinledim ve gerekli notları aldım. Belediye yönetimi olarak çözüm odaklı çalışmak en büyük prensibimizdir. Bunun için ilettiğiniz ihtiyaçlarınız en kısa zamanda karşılayacağız.

Vatandaşlarımızın birçok konuda bugüne kadar görmezden gelinen ihtiyaçları olduğunu biliyorum. Hiç merak etmesinler çalışmalarımız tamamlandığında halkımız için faydalı olacak birçok projeyi hayata geçireceğiz.”

Muhabir: SALİH KILINÇ