Son dönemlerde yaz aylarının gelmesiyle motosiklet kazalarında ülke genelinde yaşanan motosiklet kazalarını en aza indirmek için Eşme İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri denetimleri sıkılaştırdı.

Uşak’ta kaçak telefon operasyonu Uşak’ta kaçak telefon operasyonu

İlçe genelinde motosiklet sürücülerine yönelik kask, abartı egzoz, sürücü belgesi, plaka, tescil kaydı ve muayene denetimleri yapıldı.

Esmemtr (1)

Eşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerince, yapılan uygulamalar neticesinde 2024 yılının ilk beş aylık döneminde, 150 motosikletli sürücüsü hakkında işlem yapıldığı öğrenildi.

Esmemtr (2)

Eşme İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Özellikle yaz aylarının gelmesiyle, ilçemizde motosiklet kullanımının arttığı, bu sebeple kazaların yoğunlaştığı, meydana gelen kazalarda ölüm ve yaralanmaların olduğu görülmektedir.

Bu kapsamda motosiklet kullanan sürücülerin istenmeyen bu gibi durumlarla karşılaşmaması için, daha dikkatli ve duyarlı olmaları, kurallara uymaları özellikle kask ve koruma aparatlarını eksiksiz olarak kullanmaları 0.25 Kw üstü elektrikli bisikletlerin plakasız, sürücü belgesiz kullanılmaması rica olunur” ifadelerien eyr verildi.

Esmemtr (3)

Muhabir: SALİH KILINÇ