Yalım, dün gece neler düşündü? Sabah kalkınca ilk işi ne oldu? Uşak Belediye Başkanı seçilmeyi bekliyor muydu? Uşakspor’u almaktan vaz mı geçti? Başkanlık koltuğuna oturunca kapısını kimlere açacak?

Kendisine telefonla ulaştık.  Biz sorduk, Yalım cevapladı. Sayın Başkan bizi kırmadığı için teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz. İşte samimi olarak verdiği cevaplar:

Yalllım (3)

“ÖNCELİKLE VATANDAŞIN PARASINI DÜŞÜNDÜM”

Uşak Karun AVM yıkımdan döndü Uşak Karun AVM yıkımdan döndü

“Kazanacağımı önceden hissettiğim ve bildiğim için dün hiç öyle  heyecanlı değildim. Verdiğimiz emeğin karşılığını ve ektiğimiz tohumların sandığa girip çıkmasını bekliyordum. Kazanacağımıza emindim. Bunu özellikle belirtmek isterim.

Dün gece kafamı yastığa koyduğumda şunu düşündüm. Bugün kalktığımda tüm yönetici arkadaşlarımla bir toplantı gerçekleştirdim. Toplantımız az evvel bitirdik.

 Vatandaşlarımızın ödediği vergilerle yanlış bir işlem yapılmaması adına bankalarla ve Tapu Müdürlükleriyle gerekli görüşmeleri yaptık. Ben şirket yönettiğim için tecrübelerimle neler yapılabileceğini tahmin ediyor ve gerekli önlemleri almaya çalışıyorum.

Yalllım (2)

UŞAKSPOR KESİNLİKLE UŞAK BELEDİYESİ’NE AİT OLACAK

Uşakspor, kesinlikle Uşak Belediyesi’ne ait olacak. Ancak “Uzlaştırma Çözüm Kurulu” (UÇK) ‘dan temiz belgesi gelemden işlemi tamamlamayacağım. Bunun da biraz süreci varmış. Çünkü futbolcu alacakları ve SGK primleriyle ilgili ciddi bir sorun var. Yapılan sözleşmelerle SGK primleri arasında ciddi bir uyumsuzluk söz konusu.  Bunun çözülmesini bekliyoruz.

BİZİM PARTİLERLE İŞMİZ YOK

Öncelikle bana destek olan tüm ekip arkadaşlarıma ve bizden desteğini esirgemeyen Uşak halkına çok teşekkür ediyorum.

Türk Bayrağının altında bu vatanı, bu memleketi daha iyi yerlere getirebilmek için biz bu işe talip olduk, Benim için a, b, c partisi değil, Uşak’ta yaşayan tüm hemşerilerimizin belediyeye geldiğinde kapımız sonuna kadar açık olacaktır.

Yalllım (1)

Muhabir: SALİH KILINÇ