Ailesiyle birlikte Uşak'ta yaşayan 18 yaşındaki Lamia Sayınkarakaya'ya annesi 22 Nisan'dan beri ulaşamadığı için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. 

Kızını aramak için başvuran annenin iddiası, kızının kendisinden yaşça büyük bir kişi tarafından alıkonulduğu yönünde.  Programa çıkan anne kızının başına bir şey geldiğini ya da 47 yaşındaki bir adamın kızını kaçırıp kötü muamele gördüğüne inandığını söyledi.  Anne, kızının durumundan ve geleceğinden endişe ettiğini ve kızının bir an önce eve dönmesini istediğini söyledi.

Acılı anne Naile Sayınkarakaya’nın kızının kayboluşu ile alakalı yapmış olduğu iddialar ise,“Benim kızım Lamia, 22 Nisan'da evden ayrıldı. 47 yaşındaki M. Ç. denen şahıs yanında tutuyor kızımı. Ulaşamıyorum çocuğuma kesinlikle. Kızım evden giderken, zaten bana “Anne sizin başınızı belaya sokmak istemediğim için gidiyorum” dedi. Büyük ihtimalle şantaj var ya da maddeye alıştırdı. Başka asla benim kızım gitmez çünkü bana çok düşkün bir çocuktur. Kızım bir yıl önce, üniversite sınavından sonra “anne 3 ay çalışayım, kafamı toplayayım” dedi. Garsonluk yapmak için caddede bir tane döner dükkanına girdi. 45 yaşında M. Ç. İle tanıştı ve abisiyle beraber işletiyorlar. Gündüzleri abisi bakıyor, akşamları M. Ç. bakıyordu. Eve kızımı getirirken büyük ihtimal kandırdı kızımı.”

Son olarak kayıp olarak aradığını kızına seslenen anne Naile Sayınkarakaya, "Annem her türlü arkandayım. Ne yaşadın, ne yaşadıysan her türlü arkandayım. Ama asla seni bırakmam. Benim kızım bana asla kıyamaz. Kıyamam annem sana. Lamiam, kuzum, annem, ciğerim. Seni asla bırakmam Lamiam. Kurda kuşa yem etmem annem.” diyerek gözyaşlarını tutamadı. 

Müge Anli Uşak Olayları

Kayıp olarak aranan 18 yaşındaki Lamia Sayınkarakaya yayına bağlanarak, "Ben iyiyim. Hayattayım. Apart tuttum. Murat'la görüşmüyorum. Ben kayıp değilim. Daha dün akşam annemle görüştüm. Evet, Murat'ı seviyorum ama evlenmeyeceğim. Ben daha üniversite okuyacağım" dedi. 

Yarın Afyonkarahisar'da Planlı Elektrik Kesintisi Yarın Afyonkarahisar'da Planlı Elektrik Kesintisi

Annenin endişesi ve kızının güvenliği için yardım isteği devam ediyor. 

Muhabir: Ece Yıldırım