Atatürk Mahallesi muhtar adayı Ömer Yücer seçimi kazanmasının ardından, yaptığı anlamlı davranışı ile akıllara geldi. Yücer, seçim çalışmalarını yürütürken, mahallesindeki esnafları da unutmadı. 

https://www.yesilsivasligazetesi.com/usak-esnafina-siftah-muhtar-adayindan-bereketi-allahtan

Pamukkale Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler Pamukkale Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler

Atatürk Mahallesi muhtar adayı Ömer Yücer, seçimlere 1 hafta kala mahallesinde bulunan esnafların yüzlerini gülümsetmek için bir jest yaptı. Yücer, mahalle esnafları henüz dükkanlarını açmadan, kapının altından dükkanlara bir zarf bıraktı. Zarfın içinde ise, siftah parası olması için 1 TL, ve Yücer'in yazdığı bir not bulunuyordu. 

Yücer, mahalle sakinlerinin kalbini kazanarak, Atatürk Mahallesi'nin yeni muhtarı oldu. 2024 muhtarlık seçimlerinde Atatürk Mahallesi'nde 7 aday yarıştı. Çalışmaları sonucu Yücer, Atatürk Mahallesi muhtarı oldu. 

Bizler kardeşliği, dayanışmayı ve muhabbeti sağlayacağız diyen Yücer, "Vatandaş hizmet göremediği için “ Muhtarlık neye yarar, kapatılsın “ haklı serzenişi artık son bulacak ! Muhtarlık emekli ek işi değil, biz gençlerin tek işi olacak. Teknolojinin uğramadığı muhtarlık ofisinden dijitalleşen mahalle yakında herkesin hakkı olacak." dedi. 

Muhabir: Ece Yıldırım