Geçen hafta evinde Menemen FK ile karşılaşarak 4- 0 mağlup olan Uşakspor, bu hafta deplasmanda Gelecek sezon TFF 3. ligte mücadele edeceği kesinleşen kader arkadaşı Denizlispor'a konuk oldu. Uşakspor, ligin ilk sezonunun 18. haftasında evinde ağırladığı komşu takıma iade-i ziyaret yaptı. İlk oynanan maç Denizlispor 2 - Uşakspor 2 skoruyla tamamlanmıştı. Beraberlikte tamamlanan ilk maçın rövanşını galibiyet ile almak isterken Uşakspor, bu defa skorun 2 katı mağlup oldu. 

Denizli Atatürk Stadında oynanan karşılaşma Denizlispor 4 - Uşakspor 1 skoruyla sonuçlandı. 

Maçın başlangıç düdüğünün ardından Denizlispor 13. dakikada ilk golünü buldu. 25. dakikada Uşakspor ilk ve son golünü getirerek durumu 1-1 yaptı. 38. dakikada Denizlispor'dan 2. gol geldi. Devre arasından önce 46. dakikada 3. gol Denizlispor'dan geldi. 2.yarıda her iki takımda savunma yaparken, 79. dakikada Denizlispor son golünü buldu. Karşılaşma Uşakspor 1 - 4 Denizlispor skoruyla tamamlandı. 

Uşak ilimizin gururu sporcularımız harikalar yaratıyor Uşak ilimizin gururu sporcularımız harikalar yaratıyor

Karşılaşma sonrasında puan durumu ise şöyle; Uşakspor 5 puanla son sırada, Denizlispor ise 32 puanla Uşakspor'un bir üstünde, 18. sırada yer alıyor. 

Muhabir: Ece Yıldırım