Uşak  Mezarlıklar Müdürlüğü, 10 Haziran 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren  Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

Yarın Afyonkarahisar'da Planlı Elektrik Kesintisi Yarın Afyonkarahisar'da Planlı Elektrik Kesintisi
  • Zekiye Avcı

Zekiye Avcı vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Kevser Camiiden alınarak Akse Mezarlığında defnedildi. 

  • Süleyman Ekşi 

Süleyman Ekşi vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Bölme Merkez Camiiden alınarak Bölme Mezarlığında defnedildi. 

  • Yaşar Özkan 

Nermin Kaya'nın Kardeşi, Yaşar Özkan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Şehitler Camiiden alınarak Ovademirler Mezarlığında defnedildi. 

  • Ahmet Çapar 

Vahit Taner Çapar'ın Babası, Ahmet Çapar vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Yücetepe Camiiden alınarak Kuyucak Mezarlığında defnedildi. 

  • Suzan Kalfa

Ahmet Kalfa'nın Annesi, Suzan Kalfa vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Akse Camiiden alınarak Akse Mezarlığında defnedildi. 

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaynak: Bülten