Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 09 Mayıs 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

Pamukkale Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler Pamukkale Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler
  • Musa Keleş

Fatma Keleş'in Babası, Musa Keleş vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Yücetepe Camiiden alınarak Asri Mezarlığında defnedildi.

  • Ahmet Aydoğan 

Aynur Çelebi'nin Babası, Ahmet Aydoğan vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Dülgeroğlu Camiiden alınarak Asri Mezarlığında defnedildi. 

  • Osman Gül 

Hacı Salih Gül'ün Oğlu, Erdoğan ve Aydoğan Gül'ün Babaları, Osman Gül vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Banaz Düzkışla Köyünde defnedildi. 

  • Güler Öztan 

Merhum Naci Öztan'ın Eşi, Birgül Gülseren, Şengül, Osman, Arif ve Aygül Öztan'ın Anneleri Hacı Güler Öztan vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Yücetepe Camiiden alınarak Asri Mezarlığında defnedildi. 

  • Halil Yılmaz 

Yaşar Yılmaz'ın Babası, Halil Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ürünköy Köyünde defnedildi. 

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaynak: Bülten