Uşak  Mezarlıklar Müdürlüğü, 06 Haziran 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren  Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

  • Ezgi Çetin 

Ramazan Çetin'in Eşi, Ezgi Çetin vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Banaz/Paşacık Köyünde defnedildi. 

  • Mustafa Ekiz 

Erhan Ekiz'in Babası, Mustafa Ekiz vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Ulu Camiiden alınarak Şekerevleri Mezarlığında defnedildi. 

Uşak'ta bugün 5 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 5 kişi hayatını kaybetti
  • Sultan Gencer 

Mehmet Ali Gencer'in Annesi, Sultan Gencer vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Banaz/Kızılcasöğüt Kasabasında defnedildi. 

  • Hayriye Kuşdemir

Hayriye Kuşdemir vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Yücetepe Camiiden alınarak Elmalıdere Mezarlığında defnedildi. 

  • Gülşen Girgin 

Yaşar Gençer'in Annesi, Gülşen Girgin vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Elmacık Köyünde defnedildi. 

  • Mehmet İhsan Uman

Aziz Uman'ın Babası, Mehmet İhsan Uman vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Mevlana Camiiden alınarak Şekerevleri Mezarlığında defnedildi. 

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaynak: Bülten