Uşak'ta STK temsilcileri İsrail'i protesto etmek için bir araya geldi. Anadolu Gençlik Derneği Uşak Şubesi organizasyonunda gerçekleşen etkinliğe Sivil Toplum Kuruluşları, Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan ve vatandaşlar katıldı. Prpgram Kur-an'ı Kerim tilaveti ile başladı. Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen basın açıklamasını Anadolu Gençlik Derneği Uşak Şube Başkanı Aykut Osman Coşkun okudu. 

Atatürk Anıtı'nda toplanan vatandaşlar "Katil İsrail, Filistin'den defol", “Uşak’tan Hamas’a direnişe bin selam”, “Müslüman uyuma kardeşine sahip çık” sloganları atarak tekbir getirdi. 

Aykut Osman Coşkun

Anadolu Gençlik Derneği Uşak Şube Başkanı Aykut Osman Coşkun, "Sekiz ayı aşkın bir süredir siyonistelere direnen Gazze halkının da Filistin direnişine deswtek olmak için meydanları dolduran vicdan sahiplerinin tek isteği siyonistlere karşı anladığı dilden yanıt verilmesidir. bu bağlamda İslam ülkelerinin liderlerine büyük bir sorumluluk düşmektedir. Bundan dolayıdır ki; Hamas sadece Filistin için değil Türkiye için de savaşmaktadır. Türkiye halkı Hamas başta olmak üzere, Filistin direniş hareketlerinin ne yanında ne de arkasındadır. Anadolu insanı bugün Filistin direnişinin ta kendisidir." dedi. 

Didim'İn Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler Didim'İn Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler

Muhabir: Ece Yıldırım