Uşak'ta yol hakkını ihlal eden otomobilin motosiklete çarptığı kazada, 1 kişi yaralandı. 14 Mayıs Salı günü saat: 15.00 sularında gerçekleşen kazanın görüntüleri, çevrede bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, K.S. idaresindeki 64 ACR 190 plakalı araç Kemalöz Mahallesi Pırlanta Caddesi'nde seyir halindeyken, 2. Temiz Sokak'a girmek istedi. O sırada karşı istikametten gelen yol hakkkına sahip M.T. idaresindeki 64 KS 070 plakalı motosiklete çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yol hakkının motosiklet sürücüne ait olduğu görülüyor. 

Motosiklet sürücüsü hatalı sürücüyü farkederek, frene bastı. Motosiklet sürücüsü, motorunu kaydırarak, daha büyük bir kazanın yaşanmasını önledi. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı sürücü sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücünün sağ kol dirseğinin kırık, sol elinin parmaklarına ise dikiş atıldığı ve hala tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Trafikte zaman zaman otomobil sürücüleri motosiklet sürücülerini dikkate almadığı durumlarda bu tip kazalar yaşanıyor. 

Kütahya'da Yarın Planlı Elektrik Kesintisi Kütahya'da Yarın Planlı Elektrik Kesintisi

Muhabir: Ece Yıldırım