Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi, M. Esat Bolat, Öğretim Görevlisi Ali Mutlu, Reklamcı Sinan Topaç ve İşletmeci Esat Çalıklı tarafından hizmete sunulan İncir Kafe ve Restoran’ın açılış töreni yapıldı.

Açılış törenine; AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı, MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, CHP’li Uşak Belediye Başkan yardımcıları Reyhan Aydın, Serap Saruhan ve Halli Arslan, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, STK temsilcileri ve çok sayıda Uşaklı katıldı.

Incir (2)

Kemalöz Mahallesi 15. Site Sokak, No:52’de bulunan ve daha önce Divan Pastanesi olarak hizmet veren işletmenin açılışı, dualarla ve önemli konukların hep birlikte kurdele kesmesiyle geçekleştirildi. İşletme sahipleri konuklarına çeşitli ikramlarda bulunurken konuklarda yeni işletmeye bol kazanç dilediler.

İşletmeciler, kafe ve restoran olarak hizmet verecek yerlerinde, yemek çeşitleri, meşrubat, pasta, kurabiye, simit ve kahavaltı ve nargile bulunduğunu açıkladılar.

Uşak Nuri Şeker Şeker Fabrikası çalışacak personel arıyor Uşak Nuri Şeker Şeker Fabrikası çalışacak personel arıyor

8420B800 943D 454F Bfd0 B0Aa7Fd4F3C5

Muhabir: SALİH KILINÇ