Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. İşte, vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

  • Dublör 

Filmin konusu: Eski bir dublör olan ve John Wick, Deadpool 2, Bullet Train gibi filmlerle yönetmen olarak rüşdünü ispat eden David Leitch'in yeni filmi The Fall Guy, eski sevgilisi Jody Moreno'nun yönettiği filmin yıldızının kaybolmasıyla ara verdiği dublörlüğe geri dönen ve bir yandan kayıp yıldızı aramaya koyulan Colt Seavers'ın hikâyesini anlatıyor. Filmde, fiziksel ve zihinsel sağlığına odaklanmak için bir yıl önce işi bırakmış, ancak eski sevgilisi Jody Moreno tarafından yönetilen yüksek bütçeli bir stüdyo filminin yıldızının kaybolmasıyla tekrar göreve çağrılan Colt Seavers’i izliyoruz. Filmde acımasız yapımcı Gale, yıldız Tom Ryder'ın kaybolmasını stüdyo ve medyadan gizlemeye çalışırken; Colt, Jody'yi geri kazanmak için filmin en çılgın aksiyon sahnelerini gerçekleştirir. Ancak kayıp yıldızın etrafındaki gizem derinleştikçe, Colt kendini bir dublörün yüzleştiği herhangi bir tehlikeden çok daha karanlık bir suç komplosunun içinde bulur.

Film Türü: Aksiyon, Dram

Süre: 126 dakika

Seans tarih ve saatleri: 

26 Nisan Cuma 

Salon 4 - Türkçe Altyazılı

Salon 4 - Türkçe Dublaj

27 Nisan Cumartesi - 28 Nisan Pazar 

Salon 4 - Türkçe Dublaj

Salon 4 - Türkçe Altyazılı

  • Küçük Don Kişot

Filmin konusu: Alfonso Kişot, büyük büyük büyük dedesi Don Kişot gibi, müthiş bir hayal gücüne sahip, 11 yaşında bir çocuktur. Tıpkı dedesi Don Kişot gibi çok sevdiği La Mancha kasabasını sadece kendisinin görebildiği tehlikelerden korumaktadır. Bir gün karanlık iş insanı Carrasso kasabaya gelir ve çeşitli bahanelerle La Mancha’yı ele geçirmeye çalışır. Alfonso artık sadece görünmeyen tehlikelere karşı değil aynı zamanda Carrasco’ya karşı da evini ve kasabasını korumak zorundadır. Alfonso, arkadaşları Pancho Panza ve Victoria’yı da yanına alarak bir maceraya atılacaktır.

Film Türü: Animasyon

Süre: 85 dakika

Seans tarih ve saatleri: 

26 Nisan Cuma 

Salon 2 - Türkçe Dublaj

27 Nisan Cumartesi - 28 Nisan Pazar 

Salon 2 - Türkçe Dublaj

  • Rekabet 

Filmin konusu: Challengers, bir tenisçiden antrenöre dönüşen Tashi, kendini kocası Art'ın kariyerine adamaya karar verir ve onu vasat bir oyuncudan dünyaca ünlü bir Grand Slam şampiyonuna dönüştürür. Tashi, onu yakın zamanda kaybettiği bir galibiyet serisinden kurtarmak için, eski erkek arkadaşı olan Patrick ile yüz yüze geldiği bir "Challenger" turnuvasına sokar.

Film Türü: Dram, Romantik, Spor

Süre: 131 dakika

Seans tarih ve saatleri: 

26 Nisan Cuma 

Salon 6 - Türkçe Altyazılı

Uşak’ta bugün 4 kişi hayatını kaybetti Uşak’ta bugün 4 kişi hayatını kaybetti

27 Nisan Cumartesi - 28 Nisan Pazar 

Salon 6 - Türkçe Altyazılı

  • Cadı

Filmin konusu: Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın aynı adlı romanından uyarlanan film, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki cadı söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen olayları konu ediniyor.

Film Türü Dram, Gerilim, Tarihi, Gizem

Süre 134 dakika

Seans tarih ve saatleri: 

26 Nisan Cuma - 27 Nisan Cumartesi - 28 Nisan Pazar 

Salon 3 - Türkçe

Kaynak: Bülten