Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. İşte, vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

  • Gece Avı 

Filmin konusu: Moira Cole'un hayatı, sevdiklerinin dengesiz ve sabit fikirli kuzeni Lee Morris tarafından öldürülmesinin ardından paramparça olur. Kendisi de bu trajediden etkilenen iki yetişkin oğluyla birlikte artık basit ve sakin bir banliyö hayatı yaşar. Moria, kendisine yeni bir dünya inşa edip, geçmişi ardında bırakmak ister. Ancak hikayesinin başarılı bir film serisine dahil edilmesi, kurtulmak istediği anıları sürekli hatırlamasına neden olur.

Film Türü: Gerilim, Korku

Süre: 90 dakika

Seans tarih ve saatleri:

10 Mayıs Cumartesi – 11 Mayıs Pazar

Salon 4 - Türkçe Altyazılı

Yarın Afyonkarahisar'da Planlı Elektrik Kesintisi Yarın Afyonkarahisar'da Planlı Elektrik Kesintisi

  • MAKKA: Cinn-i Azap 

Filmin konusu: 12 yaşında genç bir kız olan Leyla, inancının gücünden emin olamaz. Leyla, cin çağırma ve kara büyü ritüellerinde kullanılan objeler ile temas ettikten sonra kendisini korkunç olayların içerisinde bulur. Yönetmen koltuğunda Mert Uzunmehmet'in oturduğu korku türündeki "MAKKA: Cinn-i Azap" filminin oyuncu kadrosunda Oğuzhan Mengübeti, Yağmur Körpe, Raziye Tokgöz, Beray Naz Akyıldız gibi isimler yer alıyor.

Film Türü: Korku

Süre: 75 dakika

Seans tarih ve saatleri:

10 Mayıs Cumartesi – 11 Mayıs Pazar

Salon 2 - Türkçe

  • Beyaz Eşya 

Filmin konusu: İki buzdolabı yüzünden kendilerini türlü dertlerin içerisinde bulan iki ailenin hikayesini konu ediyor. Aynı apartmanda, aynı gün iki daireye bekledikleri buz dolapları gelecektir. Zeynep ve Nihat çifti, önceki gece hırsızların girdiği spotçudan, ikinci el buzdolabı beğenmiştir. Diğer dairede oturan Sebahattin’ in dairesine de, kaçak yollarla getirdikleri buzdolabı gelecektir. Bu kaçak buzdolabının içinde ölmüş babaları vardır. Dolaplar karışır ve karakterler bu olayların içinden çıkmaya çalışırlar.

Film Türü: Komedi

Süre: 96 dakika

Seans tarih ve saatleri:

10 Mayıs Cumartesi – 11 Mayıs Pazar

Salon 4 - Türkçe

  • Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık 

Filmin konusu: Maze Runner üçlemesine imzasını atan Wes Ball’un yönettiği film, Sezar’ın saltanatını takip eden birkaç neslin gelecekte, baskın tür olan maymunların uyumlu bir şekilde yaşarken insanların gölgede yaşamaya mecbur kaldığı bir dünyaya seyircileri davet ediyor. 

Film Türü: Aksiyon, Bilim Kurgu

Süre: 145 dakika

Seans tarih ve saatleri:

10 Mayıs Cumartesi – 11 Mayıs Pazar

Salon 3 - Türkçe Altyazılı

Salon 3 - Türkçe Dublaj

Salon 7 - Türkçe Dublaj

Salon 7 - Türkçe Altyazılı

  • Süper Ajan Bernard: Görev Mars 

Filmin konusu: En şanssız ajan olan Bernard, tanınırlığını yeniden kazanmak için Mars görevine gizlice girer, ancak beklenmedik bir şekilde Mars'taki gizemli dünyaya girer ve yakalanacak Marslı canavarla arkadaş olur. Ajan onuru ve dostluğu arasında eşi benzeri görülmemiş bir sınavla karşı karşıya kalacaktır.

Film Türü: Animasyon

Süre: 95 dakika

Seans tarih ve saatleri:

10 Mayıs Cumartesi – 11 Mayıs Pazar

Salon 6 - Türkçe Dublaj

Kaynak: Bülten