Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. İşte, vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

  • Furiosa: Bir Mad Max Destanı

Filmin konusu: George Miller imzalı film, Mad Max: Fury Road filminde yer alan Furiosa karakterinin kökenlerini ve nasıl güçlü bir savaşçıya dönüştüğünü anlatıyor.

Dünya çökerken, genç Furiosa Nice Annelerin Yeşil Diyarı’ndan kaçırılır ve Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşer. Çorak Topraklar'da ilerlerken, Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale'ye gelirler. İki diktatör egemenlik için savaşır. Bu sırada Furiosa eve dönüş yolunu bulmak çabalarken birçok sınavdan sağ çıkmak zorundadır.

Film Türü: Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu

Süre: 148 dakika

Seans tarih ve saatleri:

24 Mayıs Cumartesi – 25 Mayıs Pazar

Salon 1 - Türkçe Dublaj

Salon 1 - Türkçe Altyazılı

Salon 7 - Türkçe Altyazılı

Salon 7 - Türkçe Dublaj

  • Keçigiller 

Filmin konusu: Bir zamanlar sevimli küçük hayvanlarla dolu güzel, büyülü bir orman varmış. Hepsi av ve yırtıcı arasındaki eski bir ateşkesin gölgesi altında barış içinde yaşadılar. Ormanın kadim hayvanları, Büyük Vahşi Doğa döneminde uzun ve kanlı bir dizi savaşın ardından kalıcı barışı sağladı. O uzak geçmişte, Dojo Ustaları daha zayıf hayvanları güçlü olmaları için eğitiyor ve kadim Shuai Jiao sanatında ustalaşmalarına yardımcı olarak öz savunmalarını geliştiriyorlardı. Kadim dövüş tekniklerinin tüm biçimlerine hakim olan "Kızıl Gölge" adında büyük bir savaşçı ortaya çıktı ve uzun süren ateşkes altında buna olan ihtiyaç ortadan kalksa bile sanatın sırlarını korumaya yemin etti. Efsanevi kırmızı kostümü içindeki gizemli maskeli figürün görülmesinden bu yana birçok nesil gelip geçti. Ancak şimdi uzun süreli ateşkes tehlikede gibi görünüyor. Kötü ve aç bir kurt olan Don Lupo, sıkıcı vejetaryen yemek tarifleri yüzünden bitkin düşmüş ve zayıflamıştır. Kötü niyetli aç gözlerini, adı geçen üç çaresiz yavru keçiye odakladı; Shangool, Mangool ve Habbe. Shuai Jiao Ninja savaşçıları olma yolculuğuna başlamak için Dojo'ya henüz yeni kaydolmuşlardır. Hayvanlar arasındaki eski ateşkes sonunda bozulacak mı? Bu üç masum öğrenci, aç kurt ve çetesinin ayaklanmasına karşı ormanı savunabilecek mi?

Film Türü: Macera, Animasyon, Fantastik

Süre: 100 dakika

Seans tarih ve saatleri:

24 Mayıs Cumartesi – 25 Mayıs Pazar

Salon 2 - Türkçe Dublaj

  • Hayali Arkadaşlar

Filmin konusu: unutulmuş HARK'ları çocuklarla yeniden buluşturmak için büyülü bir maceraya atılırken, herkesin hayali arkadaşlarını ve bu süper güçle neler yaptığını görebildiğini keşfeden bir kızın hikâyesini konu alıyor.

Film Türü: Dram, Aile, Komedi

Süre: 90 dakika

Seans tarih ve saatleri:

24 Mayıs Cumartesi – 25 Mayıs Pazar

Salon 3 - Türkçe Dublaj

  • Yapay Sevgilim 

Filmin konusu: Charles bir kadın avcısı, Elaine ise bir servet avcısıdır. İkili, birlik olup kendi robot ikizlerinin peşine düşmek zorunda kalınca gerçek aşkın nasıl bir şey olduğunu öğrenmeye başlarlar.

Film Türü: Romantik, Bilim Kurgu, Komedi

Süre: 93 dakika

Seans tarih ve saatleri:

24 Mayıs Cumartesi – 25 Mayıs Pazar

Salon 4 - Türkçe Dublaj

Uşak'ta bugün 5 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 5 kişi hayatını kaybetti

  • Şeytan Tohumları

Filmin konusu: Amelia's Children filminde,Edward'ın biyolojik ailesini araması, onu ve kız arkadaşını kuzey Portekiz dağlarındaki güzel bir villaya götürür. Uzun süredir görmediği annesi ve ikiz kardeşiyle tanışmanın heyecanını yaşıyor. Sonunda kim olduğunu ve nereden geldiğini öğrenecek. Ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir ve Edward çok geçmeden onlara korkunç bir sırla bağlı olduğunu öğrenecektir.

Film Türü: Gerilim, Korku

Süre: 91 dakika

Seans tarih ve saatleri:

24 Mayıs Cumartesi – 25 Mayıs Pazar

Salon 4 - Türkçe Dublaj

Kaynak: Bülten