Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. İşte, dün vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

  • Hayatla Barış 

Filmin konusu: Hayatla Barış, küçükken geçirdiği kaza nedeniyle engelle olmasına rağmen bu durumun hayatını engellemesine izin vermeyen Barış Telli’nin hayatına odaklanıyor. Geçirdiği kaza sonucu sağ bacağını kaybeden Barış Telli, yıllar içinden tenisten atletizme, sporun birçok alanında Türkiye rekoru kırdı. Ampute Futbol Milli Takımı’nda sayısız şampiyonluklar, gol krallıkları kazanan Barış Telli, zamanla “Ampute Messi” olarak anılmaya başladı.

  • Film Türü: Dram, Biyografi, Spor
  • Süre:  125 dakika

24 Şubat Cumartesi & 25 Şubat Pazar

Salon 3  Türkçe

  • Erdal ile Ece

Filmin konusu: Yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar'ın oturduğu, bir evlilik ve aşk komedisi olan "Erdal ile Ece" filminin başrollerinde Şahan Gökbakar ve Seda Türkmen yer alıyor. Aşkın komik halini keşfet, Şahan Gökbakar ve Seda Türkmen ile dolu dolu bir evlilik macerasına hazır ol!

Film, günümüz evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada ortaya çıkan birbirinden mizahi bir dille ele alıyor. Oto saniyede kuzeni Oğuz ile birlikte araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşan Erdal ile kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan Ece uzun yıllardır birlikte olan evli bir çifttir.

  • Film Türü Komedi
  • Süre 107 dakika

24 Şubat Cumartesi & 25 Şubat Pazar

Salon 7 Türkçe

Uşak'ta akşam pazarı yoğunluğu Uşak'ta akşam pazarı yoğunluğu

  • Oyuncaklar Firarda 

Filmin Konusu: Dünyaca ünlü animasyon filmi OYUNCAK HİKAYESİ’nin yazarı Joel Cohen’den ve PAW PETROL, FINDIK İŞİ 2 filmlerinin ekibinden eğlence dolu yeni bir oyuncak bir hikayesi geliyor!

Rap yıldızı olmak isteyen oyuncak bir köpek ve kendini şövalye zanneden oyuncu bir kukla, OYUNCAKLAR FİRARDA ile şehrin yeni kahramanları oluyor. Hayal gücünün sınır tanımadığı bu gerçek kahramanlık ve dostluk filmi DON KİŞOT’tan da ilham alarak yazıldı.

Hayalperest kukla Don’un tek isteği bir kez olsun soytarı değil kahraman olmaktır. Arkadaşlarından ayrılarak Central Park’ta yeni macera arayışlarına girdiğinde karşısına rap söyleyen oyuncak köpek DJ Doggy Dog çıkar. Birbirine tamamen zıt olan bu iki karakter bir şekilde anlaşmayı başarıp ortadan gizemli bir şekilde kaybolan oyuncakları kurtarabilecekler midir?

  • Film Türü Animasyon
  • Süre 90 dakika

24 Şubat Cumartesi & 25 Şubat Pazar

Salon 4 Türkçe Dublaj

Kaynak: Bülten