Ailesinin yanından kendisinden yaşça büyük bir adam için kaçan 18 yaşındaki Lamia'yı Müge Anlı buldu. Yayında ailesi ile kavuşan Lamia'nın açıklamaları herkesi şaşırttı. Müge Anlı'nın programında, Naile Sayınkarakaya, 18 yaşındaki kızı Lamia Sayınkarakaya'nın 46 yaşındaki bir kişi tarafından kaçırıldığını iddia etti ve yetkililerden yardım talep etti.

Tatile Gidilecek Yerler Listesi Tatile Gidilecek Yerler Listesi

"Kızım Lamia, 22 Nisan'da evimizden ayrıldı. 47 yaşındaki Murat adlı kişi, kızımı yanında alıkoyuyor. Kızıma ulaşamıyorum, hiçbir şekilde. Kızım evden ayrılırken, 'Anne, sizin başınızı belaya sokmak istemem'" diyen acılı annenin yüreğine su serpildi.

Genç kız Müge Anlı ve ekibinin çalışmalarıyla hızlı bir şekilde bulundu. Bir gün önce yayına ailesine sarılmak için gelen Lamia, Murat ile birlikteliğini önce reddetti. Sonra ailesinden bu konuda anlayış istedi. "Murat'ı seviyorum ve bunu kabullenmelerini istiyorum" diyen Lamia, Müge Anlı'nın ikna çabalarına da cevap vermedi. "Hataysa bile hata olduğunu yaşayıp görmek istiyorum" dedi. Murat'ın yengesi ile ilişkisi olduğunu gösteren mesajlar da ortaya çıktı. Yenge, Lamia'ya ağza alınmayacak küfürler sarf ederek Murat'tan uzak durmasını söyledi. İkilinin 1 Haziran'a nikah tarihi aldıkları ortaya çıktı ve Lamia inkar etmedi. Yayın sonrasında Uşak'a dönmek isteyen Lamia'yı Müge Anlı'nın ekibi uzun uğraşlar sonucunda ikna etti. Lamia, dün gece Müge Anlı'nın ekibinden Kadriye ve Ali'nin evine misafir oldu. Saatlerce dil döken ekip, Lamia'nın gözünü açtı. Bu saatten sonra hiçbir şeyden korkmuyorum diyen Lamia, bildiklerini anlattı. 

Uşaklı Lamia Sayınkarakaya

Bugün canlı yayına çıkan Lamia, ailesine sarılarak eve geri döndüğünü ve ailesinin bu hayattaki her şeyden önemli olduğunu söyledi. Lamia, bu zamana kadar ailesinin başına bir şey gelmemesi için konuşmadığını ve korktuğunu söyledi. Kendisinden yaşça büyük olan Murat'ın ise yengesi Tülay ile ilişkisi olduğunu iddia etti. Şok açıklamalarda bulunan Lamia, Murat'ın abisi ve yengesinin evine dinleme cihazı taktığını, kulaklıkla sürekli onların evlerini dinlediğini söyledi. Müge Anlı'nın ekibi ile konuştuktan sonra fikirlerinin değiştiğini söyleyen Lamia, bu zamana yaptığı ve kabullendiği durumları sorgulayarak kendine şaşırdı. Artık ailesinin yanına döndüğünü söyleyen Lamia, gözü yaşlı ailesini mutlu etti. 

Muhabir: Ece Yıldırım