Uşak Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Ve Spor İl Müdürlükleri Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Banaz'a yeni gençlik merkezi inşaası için ihale duyurusu yayımladı. İhale 18 Aralık Pazartesi günü Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İhale Salonu - Fevzi Çakmak Mahallesi Gençlik Caddesi No:23 Merkez/Uşak saat:10.30 da açık ihale usulü ile yapılacak. AK Parti Banaz İlçe Başkanı Murat Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden bu müjdeyi duyurdu. Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Banaz Gençlik Merkezi İlçemize yapımı planlanan gençlik merkezimizin ihalesi 18 Aralık 2023 tarihinde yapılacaktır. Yapımında büyük destekleri olan İl Başkanımız Himmet Yaşar’a, milletvekillerimiz İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul’a, kurumlarımıza ve Belediyemize emeği geçen herkese şahsım ve Banaz halkı adına şükranlarımı sunarım. Gençlik merkezlerinde kütüphanelerden kültürel etkinliklere, sportif aktivitelere kadar gençliğe yönelik projelerde sınır tanımayan modern bir gençlik merkezi Banaz'ımıza kazandırılacak. Banaz'ımıza, gençlerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah."

Banaz gençliği, yeni gençlik merkezinin kazandırılacak olmasıyla birlikte daha geniş ve çağdaş bir sosyal alan ile buluşacak. Merkezin, yer tesliminden sonra 300 iş günü içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Banaz ilçemizde de huzurlu bir yılbaşı için tedbirler alındı Banaz ilçemizde de huzurlu bir yılbaşı için tedbirler alındı

Muhabir: Seher ZEYBEK