Vali Dr. Turan Ergün, Eşme İlçemizi ziyaret ederek hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla Eşme İlçemize yaptırılan Kubbeli ve Kemeraltı Camilerinin açılışını gerçekleştirdi.

Esme (7)

Buradan yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlayan Eşme Kaymakamlığını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Ergün, Kaymakam Selin Sarı’dan vatandaşlarımıza sunulan hizmetler ve devam eden yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

Esme (4)

Eğitime verdiği büyük önemle tanınan Ergün, Eşme ilçemizde de okulları ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.

Esme100

Vali Dr. Turan Ergün, okul ziyaretleri kapsamında Şehit Mustafa Eğerci Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle buluştu.

Vali Dr. Turan Ergün, Eşme İlçemizde İl Özel İdaremizin yatırım programı dâhilinde yapımı devam eden Eşme Alahabalı İçme Suyu Terfi Hattı Yenilenme Çalışmalarını, Köy muhtarlarıyla birlikte yerinde inceledi. Yapılacak yenileme çalışmaları ile;

Alahabalı,Cemalçavuş ,Çaykışla, Dereköy,  Dervişli, Delibaşlı, Eşmeli, Günyaka, Hamamdere, Karabacaklı, Köylüoğlu, Oymalı, Saraycık, Uluyayla Köyleri ve bu köylere bağlı 44 yerleşim alanının temiz içme suyuna bir an önce kavuşturulması talimatı verdi.

Ulubey Kanyonlarında nefes kesen koşu Ulubey Kanyonlarında nefes kesen koşu

Esme (5)

Eşme ilçesine bağlı Kıranköyü'ne geçen  Vali Dr. Turan Ergün, burada köylülerle bir araya gelerek ihtiyaç ve sorunlarını dinledi.

Eşme ilçesi ziyareti sırasına Ergün’e; AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak İl Müftüsü Burhan Çakır, Eşme Kaymakamı Selin Sarı ve Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin eşlik etti.

Esme (8)

432347969 717072803930258 7286205852649018002 N

Muhabir: SALİH KILINÇ