Muş'ta Elektrik Kesintisi: İşte Etkilenen İlçeler ve Saatlerkesinti

Vangölü Elektrik kesintisi işleminden etkilenen şehirler arasında yer alan Muş, birçok ilçesinde elektrik kesintisiyle karşı karşıya kalacak. Planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yaşanan kesintiler, birçok bölgede hayatı durma noktasına getirecek.

İşte 3 Mayıs 2024 Cuma günü (yarın) Muş ilinde planlanan elektrik kesintisi detayları:

  • Hasköy İlçesi: Eşmepınar Köyü, Yolboyu ve İnanırlar Petrol Çevresinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti saatleri 09:00-17:00 arası olacak.

  • Malazgirt İlçesi: Aynalı Hoca ve Kılıçlı köylerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti saatleri 09:00-17:00 arası olacak.

  • Muş Merkez İlçesi: Çöğürlü ve Karakuyu köylerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti saatleri 08:30-17:30 arası olacak. Ayrıca, Saray, Sunay ve Yeni Mahallelerinde de kesinti yaşanacak. Kesinti saatleri 08:30-17:30 arası olacak.

    Uşak’ta bugün 8 kişi hayatını kaybetti Uşak’ta bugün 8 kişi hayatını kaybetti
  • Muş Merkez İlçesi: Kale, Muratpaşa, Muratpaşa Cami Çevresi, Dere, Saray, Minare, Sunay ve Yeni Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti saatleri 09:00-17:00 arası olacak.

Muş'ta yaşanan bu planlı kesintilerin, vatandaşların günlük yaşamlarını etkilememesi için gerekli önlemlerin alınması önem taşıyor. Elektrik kesintisi süresince vatandaşların gerekli hazırlıkları yaparak mağduriyet yaşamamaları gerekiyor.

Kaynak: Bülten