TFF 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan ve bu sezon ligte zorlu bir dönem geçiren Uşakspor'a bir ceza daha eklendi. Uşakspor'un en son PFDK sevki ise, evinde ağırladığı Erzincanspor maçında gerçekleşti. 30'uncu hafta karşılaşmasında talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile 2023-2024 Sezonu TFF 2. Lig Müsabakaları Statüsü’nün 9/2 maddesi uyarınca PFDK'ya sevk edilmişti. Karar belli oldu. 

PFDK tarafından yapılan açıklamada, "UŞAK SPOR A.Ş.’nin, 10.03.2024 tarihinde oynanan UŞAK SPOR A.Ş.-ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, müsabakada özel güvenlik görevlisi bulundurmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 28.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi." dendi. 

TFF 19 Mart 2024 Disiplin sevkleri kararına göre ise, 

Tatile Gidilecek Yerler Listesi Tatile Gidilecek Yerler Listesi

"UŞAK SPOR A.Ş. Kulübü’nün “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Antrenörlerin Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı’nın 7. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." ibaresi yer aldı. 

Gelecek sezonda 3. ligte oynayacağı matematiksel olarak kesinleşen Uşakspor adete 2.ligi salmış durumda. Evinde yaptığı karşılaşmaların neredeyese hepsinde PFDK'ya sevk ediliyor.

Muhabir: Ece Yıldırım