Sivaslı'da "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Okur-Yazar buluşması gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında gerçekleştirilen etkinlik, dilimizin zenginliğini ve kültürel mirasımızı çocuklara aktarmayı hedefliyor. Akademisyen ve Yazar Kenan Gökçe, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Sivaslı Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. 

Kenan Gökçe

Mutluluğun Rengi Siyah, Yokluğunda Yenilenmek, Kayrakçıların Ramazan ve Yanımdaki Şizofren kitaplarının yazarı, psikolojik roman dalında çalışmalara imza atan Kenan Gökçe, memleketi Sivaslı'da ki gençler ile bir gün geçirdi. Yazarlık mesleğini öğrencilere tanıtan Gökçe, kitap yazmanın ve okumanın önemi hakkında sohbet ederek bilgilendirmeler yaptı. Öğrenciler merak ettikleri konuları yazar Kenan Gökçe'ye sorma fırsatı buldular. Kitaplarını okuyan öğrenciler ise yazarını bulmuşken kitapta merak ettikleri yerleri sorma fırsatı yakalı. 

Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Yelken'de Yazar Kenan Gökçe'ye eşlik ederek, teşrifleri için teşekkürlerini sundu. 

Hafta sonu Uşak’ta sinema keyfi: 7 film vizyona girdi Hafta sonu Uşak’ta sinema keyfi: 7 film vizyona girdi

Muhabir: Ece Yıldırım