Uşak Şeker Fabrikası, işgücüne katkı sağlamak amacıyla 5 farklı meslekte 13 Personel alımı gerçekleştirecek. Personeller, daimi / deneme süreli çalışmak üzere işe alınacak.

Uşak Şeker Fabrikası'na Endüstriyel Otomasyon Teknisyeni, Metal Teknolojisi Teknisyeni, Mekatronik Bakım Onarımcısı, Elektrik Teknisyeni, Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Endüstriyel Mekanik Teknisyeni olmak üzere 13 işçi alımı yapılacak. Kadın ve erkek 18 - 35 yaş arası adayların başvuruları değerlendirilecek. 

İş başvuruları için belirlenen öğrenim seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi) düzeyindedir.

Uşak’ta 19 Mayıs Pazar günü hava durumu nasıl? Uşak’ta 19 Mayıs Pazar günü hava durumu nasıl?

Çalışma adresi: Aybey / Ankara Asfaltı Yolu Merkez / Uşak olarak belirlenmiştir. 

İBRAZ EDİLECEK BELGELER

Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

Atanacağı pozisyona ilişkin Mezuniyetini Gösterir Öğrenim Belgesi

Tehlikeli/ Çok Tehlikeli İşlerde, yüksek yerlerde ve vardiyalı işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak.

Kuruluş kapasitesi günlük 500 ton olan Türkşeker Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikası, günümüzde bin 800 ton günlük pancar işleme kapasitesine ulaşmıştır. Yılda ortalama 120 gün şeker üretim faaliyetlerine devam eden fabrika, günde ortalama 250 ton yılda ise ortalama 30.000 ton şeker üretmektedir. Fabrika, “Helal Gıda” ve “Gıda Güvenlik Sistemi Sertifikasyonu FSSC 22000” belgelerine sahiptir.

Muhabir: Ece Yıldırım