Banaz’dan Haberler.com İnternet haber Sitesinde Mehmet Kurtuluş imzasıyla yayınlanan ilginç haberde siyasette ne kadar dikkatli olunması gerektiği de vurgulanıyor.

Mehmet Kurtuluş haberinde CHP Banaz İlçe Belediye Başkan Adayı Etem Erdem’in oyuna getirildiğini ileri sürüyor.

İşte Kurtuluş’un “Etem Erdem’i Oyuna Getirdiler” başlıklı haberi:

Etem Erdem’i Oyuna Getirdiler.

Tadilat ve temizlik yapılan evden gün içinde çöpe atılan çöpleri sanki 1 haftadır çöp alınmıyormuş gibi kendi sosyal medya hesabından paylaşan CHP Belediye Başkan Adayı Etem Erdem baltayı taşa vurdu.

Uşak’ta gerilim dolu anlar tekrar yaşandı! Uşak’ta gerilim dolu anlar tekrar yaşandı!

Çöpleri bırakan mahalle sakini Murat Demir’in yorumu ile şok olan Etem Erdem ne diyeceğini şaşırdı kaldı.

Etem Erdem’in Banaz Belediyesi çöpleri haftalık alıyor diyerek sosyal medya hesabından yapığı videoya mahalle sakini Murat Demir’den tokat gibi cevap geldi.

Murat Demir yerin evlerinin önü olduğunu, çöplerin her gün alındığını, bu durumu kamera kaydı ile kanıtlayabileceğini belirtirken çöplerin tadilat nedeni ile kendisi tarafından bırakıldığını Belediye’ye haber verdiğini ve çöplerin hemen belediye tarafından alındığını anlatan bir yorum yaptı. Bunun Etem Erdem ve ekibi tarafından bir karalama kampanyası olduğunu da eklemeyi ihmal etmedi.

Bağımsız Banaz Belediye Başkanı ve Bağımsız Banaz Belediye Başkan Adayı  Zafer Arpacı’ya günlerdir yürütülen karalama kampanyalarına isyan eden vatandaşlar biz doğrudan ve haklıdan yanayız. Haksızlığa ve karalamaya asla alet olmayız dedi.

Kaynak: Bülten