Armutlu köyünde Kurtuluş Savaşı sırasında 1922 yılında şehit olan Hasan’ın uzun zamandır bakımsız olmasına üzülen Fatih Kopuk, Selçuk Küçük ve Sercan Çamurcu, Köy Muhtarı Osman Çevik ve köylülere şehidin mezarını yenileme isteklerini anlattılar. Muhtar ve köyünün desteğini aldıktan sonra da bir önceki donem Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin ve yeni seçilen Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan’ın da desteği ile önce kabri yenilediler. Sonra çevre düzenlemesi yaparak büyük bir bayrak direği dikip İstiklal Marşı eşliğinde göndere Türk Bayrağı çektiler. Şehit Hasan ve tüm şehitlerimizin ruhuna dualar okudular.

Armutlu (3)

Köy gençleri adına açıklama yapan Fatih Kopuk "Şehidimiz Kurtuluş Savaşı şehidi. Bizim bu günlerimizi görmemiz için şehit olan başta köyümüz dahilinde bulunan Şehit Hasan ve tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun" dedi.

 Organize görevini üstlenen Selçuk Küçük ve Sercan Çamurcu ise "Bizden desteklerini esirgemeyen Eşme Belediyesi önceki dönem Başkanı Hacı Mustafa Çetin, mevcut Başkanımız Yılmaz Tozan'a köy muhtarımız Osman Çevik ve Armutlu Köyü halkına teşekkür ediyoruz. dediler.

Uşak’ta kaçak telefon operasyonu Uşak’ta kaçak telefon operasyonu

Armutlu (1)

Muhabir: SALİH KILINÇ